Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΚΚΟΥΣ ΛΑΙΜΑΡΓΟΥΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ






ΜΠΟΧΑ ΜΑΡΤΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΑΘΩΟ ΘΥΜΑ




Στην Πάτρα, έγινε αισθητή η βρώμα που «έζεξε» από το «ΜΑΡΤΙΝΕΙΟΝ ΑΛΓΟΣ». Δυστυχώς ένας τολμηρός  ΑΝΤΡΑΣ με κεφαλαια, ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΣ, με εκατό οκάδες ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, αντιστάθηκε και την πλήρωσε…. με απόλυση, με ηθικά βασανιστήρια, με οικονομικό στραγγαλισμό,  με τόνους λάσπη από τα τριγύρω ΚΥΝΑΡΙΑ, που έγλυφαν –ως συνήθως- τον αφέντη τους.

Μεγάλη προσωπικότητα ο Τάσος! Σεμνός, ηθικός, καρτερικός, υπομονετικός, με πίστη ακράδαντη και αψεγάδιαστος. ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ!!! Ναι! Αυτό που ακούτε!!! ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ! Τον απέκλεισαν, αλλά δεν τον γονάτισαν!!! Αμέτρητα τα προσόντα του! Γνώσεις, πείρα, εθελοντισμός με ουσία, διορατικότητα, προγραμματισμός, σχεδιασμός με αρχές και βάσεις, πιστότητα!  Εμείς που τον έχουμε στην καρδιά μας και στην οικογένειά μας, ζήσαμε το μαρτύριό του, κάναμε το σταυρό μας και τώρα ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ βλέπουμε τη δικαίωση να έρχεται και κλαίμε από χαρά….

Θέμα χρόνου είναι πλέον, τα απόνερα από τις αποκαλύψεις για τις μίζες του προέδρου στον ΕΕΣ Α. Μαρτίνη, να πνίξουν και το παράρτημα της Πάτρας, για το οποίο τα όσα είχε αποκαλύψει ο «Κόσμος» σε τρία διαδοχικά του δημοσιεύματα από το 2015, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης αυτεπάγγελτα εξέδωσε εντολή ελέγχου στον Ε.Ε.Σ. και της σχέσης συγκεκριμένων προσώπων από την Πάτρα με τον Ανδρέα Μαρτίνη.
Ο «Κόσμος» αποκαλύπτει σήμερα πως η έρευνα έχει ολοκληρωθεί σε ότι αφορά τις σχέσεις συγκεκριμένων προσώπων από την Πάτρα , τα οποία ήταν υπο την προστασία του Α. Μαρτίνη, με μια σειρά παραβάσεων και παρανομιών.

 Untitled

Αυτή η Έκθεση Ελέγχου κατατέθηκε στο Υπουργείο Υγείας και στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, στις 4 Ιανουαρίου 2016 πριν 4 μήνες από τις Επιθεωρήτριες του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, κυρία Δημητράκη Δέσποινα και Γκίκα Αναστασία και καίει τόσο την διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού όσο και στελέχη από την περιοχή.
Σε αυτή και συγκεκριμένα στη σελίδα 8 αναφέρεται : " Με το υπ' αριθμόν εμπιστευτικού πρωτοκόλλου 55/12.05.11 πόρισμα της Ε.Δ.Ε. του Ε.Ε.Σ., αποδίδονται παράνομες πράξεις και ελλείμματα αποκλειστικά σε υπάλληλο ενώ διατελούσε Τομεάρχης του Τομέα Σαμαρειτών και Διασωστών του Ε.Ε.Σ.". Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι από τους προστατευόμενους του Α. Μαρτίνη και άνθρωπος των δύσκολων αποστολών για λογαριασμό του, σε ότι αφορά στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή


Παρά τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα κανείς όμως μέχρι σήμερα δεν τιμωρήθηκε και οι επίορκοι υπάλληλοι εξακολουθούν να εργάζονται υποτίθεται και να πληρώνονται από το ελληνικό κράτος. Όη την διαφθορά την γνωρίζουν και το Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ. και όλο το προσωπικό. Όλοι τους διορισμένοι από τον Ανδρέα Μαρτίνη. Η σιωπή του αποτέλεσε και αποτελεί την καλύτερη κάλυψη των γεγονότων.
Σήμερα, με εντολή του Προϊσταμένου Εισαγγελίας Αθηνών, διενεργείται προανάκριση εις βάρος συγκεκριμένου Τομεάρχη του ΕΕΣ στην Πάτρα ο οποίος ήταν εκ των εξ’ απορρήτων του κ. Μαρτίνη για κατάχρηση, κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, απιστία. Το κατηγορητήριο είναι βαρύ.


Παράλληλα για το συγκεκριμένο κολλητό του Α. Μαρτίνη από την Πάτρα υπάρχει επιπλέον εις βάρος του, μια καταδικαστική απόφαση 6 μηνών φυλάκισης με αναστολή για ξυλοδαρμό από πρόθεση, μια καταδικαστική απόφαση 4 μηνών φυλάκισης με αναστολή ως ηθικό αυτουργό σε ξυλοδαρμό από πρόθεση, μια καταγγελία για ξυλοδαρμό εργαζομένου του Ε.Ε.Σ. από πρόθεση ενώ εκκρεμεί μια δίκη για εμπρησμό από πρόθεση. Και αυτός ήταν ο απόλυτα προστατευόμενος του Ανδρέα Μαρτίνη .

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου