Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΩΣΦΟΡΟΥΣ ΝΑΪΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΩΣΦΟΡΟΥΣ ΝΑΪΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

 




Αδελφοί παραστρατημένοι, παραπλανημένοι, αλλά και διαβολοκαβαλημένοι κρυφο_ΝΑΪΤΕΣ της Ναυπάκτου, με ράσα και γένια και χωρίς…..μεσόκοποι και γέροντες…. !!!!
Δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ!!!!!! Η «προσφορά» των Παπικών στην Κύπρο  μας, γράφτηκε με το αίμα των Ορθοδόξων!


Το 1192 πάτησε το πόδι του στην Κύπρο το ανάλγητο παπικό τάγμα των Ναϊτών προγόνων σας. Το Πάσχα του ίδιου έτους κατέσφαξαν, εντός του Ορθοδόξου Ι. Ναού της Παναγίας της Λευκωσίας, τα γυναικόπαιδα και τους γέροντες, που κατέφυγαν εκεί για να σωθούν. Οι διάδοχοι των Ναϊτών, Λουϊζιάνοι, έμειναν στην Κύπρο 300 χρόνια, διώκοντας σκληρότατα την Ορθόδοξη Εκκλησία.



Επί των ημερών τους πλημμύρησε η Κύπρος από μοναχούς παπικών ταγμάτων, κατήργησαν δεκατέσσερις Ορθόδοξες Επισκοπές, περιορίζοντάς τες σε τέσσερις και τις έθεσαν υπό την δικαιοδοσία τους. Το 1260 ο πάπας Αλέξανδρος απαγόρευσε την εκλογή Αρχιεπισκόπου Κύπρου. Παράλληλα, οι Ορθόδοξοι Επίσκοποι έπρεπε να δίνουν όρκο πίστης στον Πάπα, ενώ οι ορθόδοξοι ιερείς χειροτονούνταν με έγκριση των παπικών.



Το 1231 δεκατρείς μοναχοί της Καντάρας αρνήθηκαν να υποταγούν στον πάπα και φυλακίστηκαν για τρία έτη. Ο ένας εξ αυτών κοιμήθηκε στη φυλακή, εξ αιτίας των άθλιων συνθηκών. Οι παπικοί έσυραν κατόπιν το λείψανό του στις πλατείες της Λευκωσίας και στο τέλος το έκαψαν. Τους άλλους δώδεκα πατέρες τούς έδεσαν σε μουλάρια, που τα άφησαν νε τρέξουν στην κοίτη του ποταμού Πεδιαίου. Τα σώματά τους ξεσχίστηκαν και κατόπιν τα έκαψαν σε πλατεία της Λευκωσίας. Τέλος, τα ανακάτεψαν με οστά ζώων για να μη τα λάβουν οι Ορθόδοξοι.


Δυστυχώς είστε από τώρα σφραγισμένοι με του διαόλου ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ και τις κορώνες! Εξαφανιστείτε το συντομότερο από την πανέμορφη Ναύπακτο … αρκετά κακά κάνατε γι’ αυτή! Μάλλον φύγετε νύκτα και ανεβείτε σε μια ερημιά … χωρίς παλλακίδες και χωρίς πίτσες, οφθαλμόλουτρα και λοιπά τερψιλαρύγκια… Μήπως και προλάβετε και σώσετε την διαβολοκουνημένη και διαβολοπαραδομένη ψυχή σας… ΑΜΗΝ!














Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ



ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!
Ο Μητσάρας!


 Ήταν κάποτε ο Μητσάρας άνεργος και άφραγκος έψαχνε για δουλειά με κύριο προσόν του τις πολλές γνωριμίες που είχε.

Πάει στο Σημίτη και του λέει:

- Κωστάκη βόλεψε με κάπου γιατί έχω μείνει άφραγκος και η γυναίκα μου φωνάζει.
- Εντάξει ρε Μητσάρα, πάρε μια συστατική επιστολή και πήγαινε στο διευθυντή της Ντασό στη Γαλλία (Κατασκευαστές αεροπλάνων).

Πάει στη Γαλλία βλέπει το διευθυντή και του λέει:

- Είμαι ο πασίγνωστος Μητσάρας και μ έστειλε ο Κωστάκης ο Σημίτης για δουλειά.
- Βεβαίως βεβαίως έχω ειδοποιηθεί κιόλας από τον πρωθυπουργό σας και μου είπε τα καλύτερα λόγια για σας.

Για πείτε μου λοιπόν τι γνώσεις έχετε γύρω από τα αεροπλάνα;
- Τίποτα!
- Από επιστημονικές γνώσεις;....
- Τίποτα!!

- Από τεχνικές γνώσεις;

- Τίποτα!!
- Από υπολογιστές;
- Σκράπας!!!
- Καλά και τι ξέρεις;
- Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου αλλά έχω πολλές γνωριμίες!!!
- Τι να τις κάνω τις γνωριμίες λέει εκνευρισμένος ο διευθυντής αλλά σκέφτεται καλύτερα και αποφασίζει να τον προσλάβει ως θυρωρό μην χαλάσει και τις σχέσεις του με την Ελλάδα.


      

Μετά από 1 μήνα δουλειά στο πολυτελές θυρωρείο της Ντασό καταφτάνει μια λιμουζίνα και βγαίνει από μέσα ο...Καντάφι
- Μουαμάρ!! κολλητέ τι κάνεις εδώ λέει ο Μητσάρας.
- Μητσάρα λεβεντιά πόσο χαίρομαι που σε βλέπω αλλά εσύ τι κάνεις εδώ;
- Δουλεύω κανά μήνα εδώ.
- Εγώ ήρθα να διαπραγματευτώ τιμή για 100 αεροπλάνα.
- Ε τότε θα τα πάρεις από την εταιρεία μου, τόσα χρόνια φίλοι είμαστε.
- Αυτό εννοείται σύντροφε και όντως ο Καντάφι αγοράζει 100 αεροπλάνα τρίβοντας τα χέρια του από ικανοποίηση ο διευθυντής.




Μετά από 3 μήνες καταφτάνει μια λιμουζίνα στο θυρωρείο του Μητσάρα και βγαίνει απο μέσα ο Κλίντον.
- Μπιλ!!!
- Μητσάρα!!! Δεν το πιστεύω, τι κάνεις εδώ;
- Δουλεύω 4 μήνες εδώ.
- Να φανταστείς ότι μόλις χθες μιλούσαμε με τη Χίλαρυ για σένα ότι χάθηκες ρε αδερφάκι μου.
- Δουλειές, δουλειές Μπιλάρα μου και αν ήρθες για αεροπλάνα θα τα πάρεις από την εταιρεία μου. Εντάξει;
- Φυσικά, απαντά ο Κλίντον και παραγγέλνει 300 αεροπλάνα.
Βλέπει το σκηνικό ο διευθυντής και μένει άναυδος. Πάει στον Μητσάρα και του λέει:
- Καλά ρε αδερφάκι μου όλους τους ξέρεις;
- Δεν υπάρχει άνθρωπος στο πλανήτη που να μην με ξέρει.
- Σιγά μη ξέρεις και το Πάπα.
- Με το Πάπα φάγαμε ψωμί και αλάτι μαζί και λες να μην τον ξέρω;
- Αποκλείεται.
- Αμα γουστάρεις αφεντικό να βάλουμε ένα στοιχηματάκι, ένα συμβολικό ποσό όμως γιατί είμαι και μεροκαματιάρης ότι αύριο που θα έρθει στη Γαλλία για περιοδεία θα είμαι δίπλα στο βήμα και αγκαλιαστούμε και θα φιληθούμε κιόλας και εσύ θα είσαι από κάτω να μας δεις.
- Εντάξει απαντάει ο διευθυντής και φεύγει.




 Την επόμενη μέρα ήρθε ο πάπας, χαμός στη Γαλλία για την υποδοχή του και κάτω από το βήμα που θα μίλαγε ο πάπας βρίσκεται όλη η ελίτ της Γαλλίας καθώς και ο διευθυντής της Ντασό και μάλιστα μπροστά μπροστά για να επιβεβαιώσει και το στοίχημα που έχει με τον Μητσάρα
Πράγματι βγαίνει ο πάπας υποβασταζόμενος από τον ΜΗΤΣΑΡΑ! Αγκαλιές, φιλιά και κακό με τον Μητσάρα και κάγκελο ο διευθυντής!
Οπότε εκεί που μίλαγε ο πάπας και έλεγε τα δικά του βλέπει ο Μητσάρας το αφεντικό του να λιποθυμάει.





Κατεβαίνει κάτω τον αρχίζει στις μπούφλες του ρίχνει νερό για να συνέλθει, συνέρχεται και λέει στον Μητσάρα:
- Εντάξει ρε Μητσάρα το στοίχημα το έχασα αλλά λιποθύμησα για άλλο λόγο.
- Για ποιό λόγο ρε αφεντικό;
- Από πίσω μου καθότανε ο πρωθυπουργός της Μογγολίας και τι μου λέει ρε Μητσάρα;
- Τι σου λέει ρε αφεντικό;


- Εκείνος ο τύπος με τη καπελάρα και τη κόκκινη ποδιά ΔΙΠΛΑ απο τον ΜΗΤΣΑΡΑ ποιός είναι;;;;
ΑΘΑΝΑΤΕ  ΕΛΛΗΝΑ .-





ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!



Πλήθος σατανιστών έκαναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του σατανά στο Ντιτρόιτ

ΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ?

 

Σατανική οργάνωση έκανε τα αποκαλυπτήρια μπρούτζινου αγάλματος του Σατανά στο Ντιτρόιτ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η οργάνωση κράτησε κρυφή την εκδήλωση μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφευχθούν διαδηλώσεις χριστιανών και άλλων ομάδων που εναντιώνονται στον σατανισμό.
«Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε στο Ντιτρόιτ είναι ένα πάρτι καλωσορίσματος του κακού»«, δήλωσε ο πάστορας Dave Bullock από εκκλησία του Μίσιγκαν.




Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έγιναν σε εργοστάσιο κοντά στον ποταμό του Ντιτρόιτ στις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου 25/7/2015 και στο σημείο κατέφτασαν εκατοντάδες άτομα που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του.



Σε λίγο κι άλλο άγαλμα του εωσφόρου τοποθετείτε  μπροστά από το πολιτειακό Καπιτώλιο της Οκλαχόμα από την οργάνωση Satanic Temple (Σατανικός Ναός)! Ο Βαφομέτ, που θα είναι 2,13 μ και μαρτυράει το μεγαλείο του Άγγελου της Αβύσσου, θα τοποθετηθεί ακριβώς δίπλα στο μνημείο που δοξάζει τους νόμους που έδωσε ο Χριστιανός Θεός στον Μωυσή.



Το άγαλμα ετοιμάζεται στην Νέα Υόρκη από ειδικό γλύπτη και το εργαστήριο επισκέπτεται τακτικά γνωστός Ναυπάκτιος ομογενής, από μεγάλη γνωστή Ναυπακτιακή οικογένεια  με ρίζες ορεινές. Συναντιέται τακτικά και συνεργάζεται με τον leader  του γνωστού Satanic Temple mr Lucien Graves! Κατά πληροφορίες ο εν λόγω σατανοΝαυπάκτιος, έχει δηλώσει σε γνωστούς του τη θεωρία ότι ο  εωσφόρος είναι η επίσημη ονομασία του, Αλεξάντερ δηλαδή του Κληρονόμου του Προμηθέα, του φωτοδότη, σύμβολο του αιώνιου αντάρτη ενάντια στην "καλή" εξουσία!



Τα πράγματα στην Αμερική έχουν ξεφύγει εδώ και μερικά χρόνια. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του Ντιτρόιτ για το άγαλμα αυτό, καθώς από το 2000 και μετά έχει χάσει τον μισό πληθυσμό του και μοιάζει περισσότερο με ερειπωμένη πόλη. Σιγουρα θα μαζευτούν εκεί όλοι οι καμένοι, για να αποθεώσουν τον Μπαφομέτ...


Δείτε και ένα σχετικό ενδιαφέρον βιντεάκι:


Λέτε να … δούμε και στην Ναύπακτο μας τον …. Βούλη, πάντως από ειδικούς χορούς  … κάτι μαθαίνουμε….




ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ "ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΑΝΟΥ [ΒΟΝΩΡΤΑΣ] ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 

ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΑΝΟ [ΒΟΝΩΡΤΑ] ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Του ανταποκριτή μας ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΣΣΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 

http://agiakyriakivonortas.blogspot.gr/2015/07/blog-post_27.html

Με άπόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου τού συγγραφέα Κάτω Πλατανιώτη ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ τήν 26 Ίουλίου 2015 στόν χώρο της Πλατείας του χωριού στόν Κάτω Πλάτανο [Βονώρτα] Ναυπακτίας. Τονίζουμε ότι είναι η πρώτη στα χρονικά έκδοση βιβλίου στον Κάτω Πλάτανο και η πρώτη επίσης βιβλιοπαρουσίαση στα χρονικά στο χωριό.


Τή παρουσίαση συντόνισε ο Αντιπρόεδρος ής Εταιρείας Λογοτεχνών ΝοτιοΔυτικής Ελλάδος λογοτέχνης, συγγραφέας Κοινωνικός Λειτουργός κ. Λεωνίδας Κ. Καρνάρος, με επιτυχία και μαεστρία. Στο πάνελ βοήθησαν οι κ.κ. Χρήστος Σικόλας πρόεδρος του Συλλόγου ΚατωΠλατανιωτών Αθήνας τέως Διευθυντής Αγροτικής Τραπέζης, ο κ. Κων/νος Φελώνης πρώην πρόεδρος Ιχθυόσκαλας Πάτρας, ο κ. Παναγιώτης Τσούπρας πρώην στέλεχος του Υποθηκοφυλακείου Πάτρας και ο πρόεδρος του Δ.Δ. Πλατάνου Δήμου Ναυπακτίας κ. Κων/νος Θεοδ. Μπακατσιάς.

 

Την εκδήλωση κάλυψε ηχητικά με απόλυτη επιτυχία ο ΚατωΠλατανιώτης DJ  και άριστος ηλεκτρολόγος κ. Γιώργος Ηρ. Αναγνωστόπουλος. Την εκδήλωση συνέδραμαν με απόλυτη επιτυχία τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής ενορίας Αγίας Παρασκευής κ.κ. Φώτης Ιωάν. Τσουκαλής, Δημήτριος Γ. Κατσίκας και Λεωνίδας Ανδρ. Δανιάς.

 

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα «ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ», οι ηλεκτρονικές εφημερίδες «ΜΗΝΥΜΑ», «ΝΕΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ», «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΙΤΩΛ_ΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ», «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΝΩΡΤΑΣ», «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ»,  «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ & ΒΑΛΤΟΥ», «EtolPatrasNews», «Etolnews», «NAFS NEWS, ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ», «NAFS NET -  ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ»,  «NAFS TIMES» «DOGMA NEWS [ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕIΔΗΣΕΩΝ», «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ», «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ», «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ», «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΩΡΙΔΟΣ», “ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ», «ΕΔΩ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ», «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ» κ.λ.π.

 

Χαιρέτησαν το βιβλίο η Εκκλησιαστική Επιτροπή, ο εφημέριος π. Δημήτριος Μούκας, ο πρόεδρος του Δ.Δ. Πλατάνου κ., Κώστας Μπακατσιάς, ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αθηνών ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κ. Χρήστος Αθ. Σικόλας, ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Βονώρτας Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ κ. Λεωνίδας Καρνάρος, ο πρόεδρος του Τουριστικού Εξωραϊστικού Ομίλου Πλατάνου κ. Ανδρέας Ιωαν. Βλάντης, ο καθηγητής  αρχαιολογίας και φιλολογίας Πανεπιστημίου και συγγραφέας κ.  Ιωάννης Ρηγόπουλος και ο εκπρόσωπος των εν Ελλάδι Αποδήμων Αυστραλίας δικηγόρος και πρώην Διοικητικό στέλεχος των ΕΛΤΑ κ. Γιάννης Παρίσης.

 

Συγκινητικό μήνυμα με νόημα και συναίσθημα έστειλε η πρόεδρος του Συλλόγου των Πλατανιωτών Αθήνας κ. Σπυριδούλα Τσίπουρα που αναγνώσθηκε και καταχειροκροτήθηκε. Επίσης μηνύματα και ευχές έστειλαν ο Σύλλογος Αιτ/νων Νομού Αχαϊας, το τμήμα ΑΧΕΠΑ Πάτρας «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρυσταλόβρυσης Αχαΐας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»,  ο Σύνδεσμος Αχαΐας Κύπρου ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ, το EVTC AHEPA PATRASSAINT ANDREWHJ_25, δεκάδες ομογενείς φίλοι, ο διευθυντής του μεγάλου ηλεκτρονικού πόρταλ ΜΗΝΥΜΑ και πολλοί φίλοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στήν εκδήλωση παρέστησαν πολλοί φίλοι τού συγγραφέα από πολλές περιοχές τής Ελλάδας, Βέροια, Πτολεμαϊδα, Άθήνα, Άμαλιάδα, Βόνιτσα, Γιάννενα, Βοιωτία, Ναύπακτο, Άγιο Δημήτριο, Φαμήλα, Θέρμο, Μεσολόγγι Πάτρα και Αγρίνιο.


Ως γνωστό, τα έσοδα από το βιβλίο ο συγγραφέας διαθέτει για τον ευπρεπισμό του Κοιμητηρίου του χωριού, την κατασκευή πλακοστρωμένων διαδρόμων με χειρολαβές ανάβασης και περιήγησης και εξωτερικής επένδυσης της εισόδου με καλλιτεχνική πέτρα.


Μετά την εκδήλωση ο εκδότης δεξιώθηκε το πάνελ και τους φίλους που ήρθαν από μακριά στο ξενοδοχείο ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εκδήλωση εδώ:

https://youtu.be/oDN5jzbxdtU

Και την διάθεση του βιβλίου και αφιερώσεις του συγγραφέα εδώ:

https://youtu.be/CFnIoqFHkS4

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΧΟΡΟΣ ΤΖΟΥΜΠΑ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ



 ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ  Ο ΧΟΡΟΣ “JUBA” ή αλλιώς  HAMBONE ή αλλιώς  PATTINJUBA” ;;



Την απάντηση θα την δώσετε εσείς! Εγώ θα σας ξεναγήσω στο χώρο αυτού του αφρικανικού χορού με λεπτομέρειες. Όλα πρέπει να μπαίνουν στο τραπέζι!!! Όλα πρέπει να τα ξέρουμε:



ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ
Είναι αφρικανικός χορός που προέρχεται από τη Δυτική Αφρική. Ο χορός αυτός χρησιμοποιείτο από τους σκλάβους των φυτειών με σκοπό την επικοινωνία με τα πνεύματα, μέσω των τυμπάνων.  Δηλαδή ήταν χορός μαγείας. Ποιος δεν ξέρει ότι στα μέρη εκείνα θρησκεία είναι η μαγεία;;; Μετά λοιπόν, μέσω Σουδάν, Αϊτής, Κούβας, Ολλανδικής Γουιάνας κλπ ήρθε στην Αμερική!!!



ΒΗΜΑΤΑ ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ
Αν κανείς μελετήσει τα βήματα του χορού, τις κινήσεις κλπ θα δει ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΧΟΡΟ "THE JUBAL JEW”! 




ΠΩΣ ΧΟΡΕΥΕΤΑΙ
Ο χορός περιλαμβάνει:
1. ΒΑΔΙΣΗ
2. ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ
3.  ΧΑΪΔΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ
4. ΧΑΪΔΕΜΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ & ΠΟΔΙΑ
5. ΧΑΪΔΕΜΑ  ΣΤΑ ΣΤΗΘΗ
6. ΧΑΪΔΕΜΑ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ
7. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "THE LONG DOG SCRATCH" !!! μάλλον κάτι σαν ξυστό μακρύ σκυλί αναφέρεται!
Φυσικά πάνω σε αυτά ο κάθε δάσκαλος αυτοσχεδιάζει και προσθέτει ότι του καπνίσει.



ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ;
Μα φυσικά των ΕΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΥΤΙΣΜΟΥ! Με… ή χωρίς λόγια!!! Θα δείτε παραλλαγές τέτοιες να χορεύονται σε ΚΟΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ, ΧΟΤΖΑΔΩΝ, ΜΑΓΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, κλπ κλπ!!!




ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ;
Ευκαιρία είναι να τον ευχαριστηθείτε στην μεγάλη διοργάνωση “AHEPA CUP BEACH VOLLEY TOURNAMENT NAFPAKTOS
Εκεί η εκδήλωση έχει απεριτίφ και παραστάσεις JUBA από την  AHEPA ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ!



ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ JUBA

Juba dis and Juba dat,
and Juba killed da yellow cat,
You sift the meal and ya gimme the husk,
you bake the bread and ya gimme the crust,
you eat the meat and ya gimme the skin,
and that's the way,
my mama's troubles begin



Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

AHEPA PATRAS MOUNTΑIN VOLLEY CLUB

CHARITY EVENT "THE CRISIS WANTS wellbeing '
All proceeds will go to support needy girls and needy gay

INVITATION 

We invite Sunday, July 26, 2015 in the mixed volleyball mountain workshop which will take place on Mount Xerovouni Platanos Nafpaktias [Nafpaktos] night hours (starting at 24.00, in the light of the moon to better suspense
Area of ​​concentration: "reeds OF AGLAIAS"


REFUSAL TO ENTER IN senior officials because they eat a lot and costing expensive to stay and something about the purpose of the event.


Prohibited uplifting MUSIC!



After the workshop will follow free dance preferably traditional and suggests songs:


Upload Kitsos With MOUNTAIN.
You help the poor and stranger marry POLYXENI.
Bring the Ax
We became a laughing stock
AND THAT THAT eat drink
ANTE IN CORNER TO SEE IF I come!
AFTER MY SAY NOT YOUR GRAFO!
THE CRETAN THE GLANS, ... IN A PAPORI ... MOUTSOS!
Crouch MY CHILD AND YOU LEAVE TO HIM WILL punish him GOD!
TAM - TAM  OPA - YOU MUST PAY AND BE QUIT!!



INVITATION [HELLENIST]


ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ    «Η ΚΡΙΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ»

 

Τα; Έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση απόρων κορασίδων & ομοφυλοφίλων





Σας καλούμε την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 στην μικτή ημερίδα βόλεϊ βουνού, που θα γίνει στο όρος ΞΕΡΟΒΟΥΝΙ στον Πλάτανο Ναυπακτίας  [ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ] τις νυκτερινές ώρες (έναρξη ώρα 24.00, υπό το φως της σελήνης για καλλίτερο σασπένς 



Χώρος συγκέντρωσης: «ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΛΑΪΑΣ»

Απαγορεύεται η παρουσία  υψηλόβαθμων αξιωματούχων γιατί τρώνε πολύ και στοιχίζουν ακριβά, για να μείνει και κάτι για τον σκοπό της εκδήλωσης.

Απαγορεύεται η ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!

Μετά την ημερίδα θα ακολουθήσει ελεύθερος χορός κατά προτίμηση παραδοσιακός και προτείνονται τα τραγούδια:




ΑΝΕΒΑ  ΚΙΤΣΟ  Μ’ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.

ΒΟΗΘΑΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ Μ' ΤΗΝ ΠΟΛΥΞΕΝΗ.

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ

ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΖΙΛΙ

ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ

ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ!

ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ!

ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΡΙ  … ΜΟΥΤΣΟ!

ΣΚΥΨΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ!
ΤΑΜ ΤΑΜ ΟΠΑ, ΠΛΗΡΩΝΕ, ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ!!!!


Υ.Γ.  ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ  ΠΑΝΟΥΣΗΣ