Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ: NO 7: Βίαζε και δολοφονούσε παιδιά ο Πάπας Φραγκίσκος;



ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

“ΕΙΣ ΕΞ ΗΜΩΝ”

ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥΙΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Magisterial Privilege!




Όταν συμπατριώτες μου Ναυπάκτιοι ρασοφόροι «υμνολογούν, δοξολογούν, ευλογούν» τον πάπα αρχίζω να … ανησυχώ…. Γιατί αυτό το γλείψιμο; Σκέφτομαι τον Εθνομάρτυρα & Ισαπόστολο Αγιο Κοσμά, τον επίσης συμπατριώτη μου που  άλλα μας δίδαξε, σκέφτομαι τον πατριάρχη μου που δηλώνει «ΣΙΑΜΑΙΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ» του ποντίφηκα και τραυλίζω αμήχανος:  « ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ»
ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΗ "ΙΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ"

Καπάκι σε αυτά τα ερωτήματα μου έρχονται να με … ζαλίσουν και νεότερα σταχυολογήματα …. Δύο έφηβες γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι ο Πάπας Φραγκίσκος τις βίασε, ενώ συμμετείχε σε θυσίες παιδιών. Οκτώ αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν αυτή την εβδομάδα στις Δικαστήριο Εθιμικού Δικαίου στις Βρυξέλλες.

Οι τελετές με θυσίες παιδιών του λεγόμενου Ενατου Κύκλου λέγεται πως πραγματοποιούνταν την άνοιξη του 2009 και του 2010 σε αγροτικές περιοχές στις Βρυξέλλες και στο Βέλγιο. Ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν επίσης ένα δραστήριο μέλος σε  
σατανιστικές τελετές με θυσίες παιδιών ενώ παράλληλα λειτουργούσε και ως Αργεντινός ιερέας και επίσκοπος, σύμφωνα με τα στοιχεία που προέρχονται από τα αρχεία του Βατικανού.


Ενας άλλος μάρτυρας σημείωσε πως ήταν παρών στις συναντήσεις του Πάπα Φραγκίσκου με την στρατιωτική χούντα της Αργεντινής κατά τη διάρκεια του Βρώμικου Πόλεμου τη δεκαετία του 70!. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο Πάπας Φραγκίσκος βοήθησε να διοχετεύει παιδιά ελλειπόντων πολιτικών κρατουμένων σε διεθνές κύκλωμα παιδικής εκμετάλλευσης, το οποίο διοικούσε ένα γραφείο στο Βατικανό.


Σύμφωνα με έγγραφα ενός Ιησουιτικού Τάγματος που ονομάζεται Magisterial Privilege και παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, κάθε Πάπας ήταν υποχρεωμένος να συμμετέχει στις τελετουργικές θυσίες νεογέννητων παιδιών του Ενατου Κύκλου και να πίνει το αίμα τους. Εγγραφα από τα μυστικά αρχεία του Βατικανού δείχνουν πως για αιώνες οι Ιησουίτες είχαν ένα προμελετημένο σχέδιο να δολοφονούν τελετουργικά νεογέννητα μωρά και στη συνέχεια να καταναλώνουν το αίμα τους. Ολο αυτό το σχέδιο γεννήθηκε από μια διεστραμμένη ιδέα ότι κάποιος αντλεί πνευματική δύναμη από τη ψυχή των αθώων, εξασφαλίζοντας έτσι την πολιτική σταθερότητα του παπισμού στη Ρώμη.

Δύο μάρτυρες υποστήριξαν επίσης ότι ως παιδιά ήταν παρόντες σε θυσίες παιδιών μαζί με τον πρώην Πάπα Joseph Ratzinger, ο οποίος συμμετείχε σε αυτές τουλάχιστον ως το 1962 ως μέλος των Ιπποτών του Σκότους, σύμφωνα με τα αρχεία του Βατικανού. Σύμφωνα με μάρτυρες ο Πάπας Φραγκίσκος, ο πρώην Πάπας Joseph Ratzinger, ο Ιησουίτης Adolfo Pachon και ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Justin Welby ήταν συμμετέχοντες στις σατανιστικές θυσίες παιδιών του Ενατου Κύκλου, μία λατρεία που βιάζει και δολοφονεί παιδιά.




Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΑΒΟΥΡΙ ΔΕ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ …ΠΟΤΑΜΟΝ, ΜΑΛΑΧΙΑΣ ΔΕ ΕΓΕΝΝΗΣΕΝ ΤΟΝ ΑΧΑΖ, ΕΚ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ!



ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΟΜΗΤΡΙΚΟΝ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ



Εγγιζούσης της Μεγάλης και Δεσποτικής Εορτής των... Εκλογών, παραθέτω από το «Μηναίον της Πολιτικής», το περιέχον πάσας τας κινητάς και ακινήτους ακολουθίας αυτής, το επίκαιρο Συναξάρι της Κυριακής των Προπατόρων, εις ψυχικήν και εκλογικήν ωφέλειαν. Έμπνευση, κρηπίς και στερέωμα του μηνολογίου τούτου αποτέλεσε το συναξάρι της Κυριακής προ της Χριστού γεννήσεως. Θου, Κύριε!


Συναξάριον

Τῇ αὐτῇ ἡμέρᾳ Κυριακῇ πρὸ τῶν Εκλογῶν, ἀνάμνησιν ἄγειν ἐτάχθημεν παρὰ τῶν Ἀγίων καὶ θεοφόρων Δημοσιογράφων ἡμῶν, πάντων τῶν ἀπ' αἰῶνος λαῷ εὐαρεστησάντων ζώντων τε καὶ κεκοιμημένων, Πρωθυπουργῶν τε καὶ Προέδρων, ἱδία δέ ἀπὸ μεταπολιτεύσεως ἄχρι τῆς σήμερον, κατὰ γενεαλογίαν, καθῶς τά ΜΜΕ ἡρίθμησαν· ὁμοίως τε καῖ τῶν Βουλευτῶν καὶ τῶν Βουλευτίδων.


Μνήμη τοῦ Δικαίου καὶ Πατριάρχου Κωνσταντίνου τοῦ «Ἐθνάρχου», τοῦ μακρᾶν τῆς Κύπρου τῷ ὄντι κειμένου καὶ ἀσκήσαντος.

Ὑμνώ θανόντας ζῶν γένους ἀρχηγέτας,
Καὶ τοῦς ἐν δυσὶ ἀξιώμασι ἀναρριχηθέντας.


Μνήμη τοῦ Ἐνταφιαστοῦ τῆς Γλώσσης Γεωργίου Ράλλη τοῦ Ψευδοῦ, τοῦ μὴ θέλοντος ἀκούειν «οὑ» ὑπὸ τοῦ κοινοῦ.

Στόμα ψευδοῦ ἀποστάζει «γοῦ»,
Χείλη δὲ μωρῶν ἀφίστανται χάριτος,
Τῇ Γλώττῃ κεκομμένῃ, τῇ Παιδεῖᾳ τετελειωμένῃ...

Μνήμη Ἀνδρέου τοῦ Ὀλετήρος, υἱοῦ Γεωργίου Γέροντος τῆς Δημοκρατίας, τοῦ ἐπωνομαζομένου καὶ Λαοπλάνου.

Βοᾷ Θεῷ σὸν κώμα καὶ ψυχῆς δίχα,
Ὦ πρῶτε νεκρῶν, πρῶτε καὶ σεσωσμένων.

Μνήμη τοῦ Κρητός Κωνσταντίνου Μαθουσάλα τοῦ «Καλοτύχου», τοῦ ξεφράξαντος ἄπαξ διὰ παντός τήν ἄμπελον ταῦτην.

Βίου πλατυσμὸν εὐχαῖς τρισεγγόνων λαμβάνει,
Κυριακός ἐαυτοῦ πατέρα ἐκμαθὼν σε Κωνσταντίνε.

Μνήμη τοῦ Δικαίου Ἀαρών Ἀβουρί (ἑλληνιστί δε Σημίτη τοῦ Ἱσκαριώτη), τοῦ ἐπιτελέσαντος τὴν μετοικεσίαν τῶν ἐλληνικών ἀποταμιεύσεων, τοῦ Θαυματουργοῦ.

Ἀβρὸχοις ποσὶ τόν πολιτικόν βίον διαγαγόντι,
Οὑ μόνον κορωναϊκῶν, ἀλλὰ καὶ θρούμπων ἐλιῶν, στολισμόν φέρει.

Μνήμη τοῦ ὁσίου Κωνσταντίνου τοῦ Βατοπεδινοῦ -τό γένος ἔλκοντος ἐκ τοῦ πρεσβυτέρου Κωνσταντίνου «Ἐθνάρχου»- τοῦ Ταπεινοῦ καὶ τά μάλα Σεμνοῦ.

Ὀφθεὶς Ἀβουρί τῇ ἀληθείᾳ μέγιστος ἐκ τῆς ἐλπίδος,
Πολλοῖς ἑνῆκε ζῆλον εἰς τήν ἐλπίδα.

Τῇ αὐτῇ ἡμέρᾳ Ἄληστος Μνήμη τοῦ Jeffrey Mineiko - Papandreou υἱοῦ Λαοπλάνου, τοῦ καὶ  Ψυχοπαθοῦς ἀποκληθέντος ὑπὸ Ἀββὰ Σαρκοζί, ποιητοῦ τοῦ Μνημονίου.

Τῇ ἀπιστίᾳ ἀπειργάσατο δικαιοσύνην, ἀπέτυχεν ἐπαγγελιῶν, οὑδὲ ἔφραξε στόματα λεόντων,
Ὡσαύτως δὲ προδοσίας πείραν ἔλαβεν, οὑχὶ δὲ δεσμῶν τε καὶ φυλακῆς.


Tῇ αὐτῇ ἡμέρᾳ Μνήμη τοῦ -ὑπὸ πάντων τῶν ἐν τῇ Βουλῆ Γραικύλων- εἱς πρωθυπουργόν προχειρισθέντος, Λουκᾶ τοῦ Παπαδῆμου, τοῦ «Κομήτου».

Γράφων παλαιῶν τοὺς ἐπ' ἀλλήλων τόκους,
ΔΝΤ αἰσχροῦ αἰσχρότερος ὢν ὑπηρέτης.

Τῇ αὐτῇ ἡμέρᾳ Μνήμη Ἀντωνίου τοῦ Σαμαρείτου, ἐφ' οὗ τῆς βασιλείας ἐγένετο ἡ Ἔξοδος ἐκ τοῦ Μνημονίου. Εἱς πολλὰ ἔτη Δέσποτα!

Ἐγνώρισας ἐν τοῖς λαοῖς τὴν δύναμίν σου,
Καὶ εἶπας· Νῦν ἡρξάμην· αὕτη ἡ ἀλλοίωσις τῆς Δεξιᾶς ἐν Ἐλλάδι.

Ταῖς Αὐτῶν καὶ τοῖς ἐπιγενομένοις Αὐτῶν, ἀνοησίαις τε καὶ προδοσίαις, ὁ Θεός, ἐλέησον, καὶ ἀπάλλαξον ἡμᾶς. Ἀμῆν.

 
*Μηναίο (συνήθως στον πληθυντικό, τα Μηναία). Δώδεκα λειτουργικά βιβλία της Εκκλησίας (ένα για κάθε μήνα), που περιέχουν Τροπάρια και Κανόνες για τον Εσπερινό και τον Όρθρο των ακινήτων Εορτών, καθώς και τους βίους των Αγίων που εορτάζουν κάθε ημέρα. Λέγεται και Μηνολόγιο.

Υ.Γ.1 Η παρούσα ανάρτηση μόνο σκοπό έχει να σατυρίσει την από ετών πολλών επικρατούσα πολιτική φαυλότητα και σε καμία περίπτωση να μειώσει λόγους, πράξεις, έργα και... μακέτα που ωφέλησαν τον ελληνικό λαό και που θα μπορούσαν να έχουν γίνει από έναν αυτόματο πιλότο ή να έχουν φυτρώσει... προϊόντος του  χρόνου!

Υ.Γ.2 Για την επόμενη Κυριακή, ανήμερα της Εορτής των Εκλογών, έχει ήδη ετοιμαστεί η παρουσίαση του ευαγγελίου της Εορτής από παλαιοτέρο έτος...

_Ἐπιμέλεια Συναξαρίου ὑπὸ babiscoόk τοῦ Ὑμνογράφου 5-1-2015_

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΩΝ ... ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΡΙΩΔΙΟΥ .....ΣΚΕΨΕΙΣ

"ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ"

"ΟΥΤΕ ΝΗΣΤΕΥΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ... 
ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ" 

a ΑΝ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ...
a   ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ...
a   ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ...
a ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΑ ...
a   ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ:

"ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΤΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΗΣ":

<<ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ...


ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΠΑΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ... ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ...
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΛΟΓΟΣ:


ΙΕΡΕΑΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΥΠΑΚΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ;
ΠΑΣΑΣ: ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ...
ΙΕΡΕΑΣ: ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΟΥ;
ΠΑΣΑΣ: ΜΕ ΥΠΑΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ...
ΙΕΡΕΑΣ: ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ;
ΠΑΣΑΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ...
ΙΕΡΕΑΣ: ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ;
ΠΑΣΑΣ: ΟΧΙ ...
ΙΕΡΕΑΣ: ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ...
ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ...
ΠΑΣΑΣ: ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
ΙΕΡΕΑΣ: ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙΣ !!! 
<<ΗΣΥΧΑΣΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΗΣ


Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ" - ΧΩΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΥΡΤΟΥΡΙΖΟΝΤΩΝ ΣΤΕΓΩΝ



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦ. ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

 Εκτακτα μέτρα προστασίας αστέγων από το ψύχος

Αγαπητοί μας υποψήφιοι βουλευτές & βουλευτίνες,

Σήμερα σας έχουμε προτάσεις για χώρους και ακροατήριο προεκλογικών ομιλιών. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΙΞΟΥΝ Ή ΑΠΟ «ΑΓΑΠΗ» ΝΑ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ:

Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων έχει λάβει η Περιφέρεια Αττικής με στόχο να υπάρχει θερμαινόμενος χώρος για τη φιλοξενία αστέγων και άλλων συμπολιτών, που έχουν ανάγκη. Παράλληλα, καταβάλει προσπάθειες για να κρατήσει ανοιχτές τις κεντρικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται μηχανήματα, που μπορούν να κάνουν εκχιονισμούς.
Επίσης, στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής (www.patt.gov.gr) έχουν αναρτηθεί από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας οι θερμαινόμενοι χώροι σε όλη την Περιφέρεια Αττικής, οι οποίοι επικαιροποιούνται συνεχώς.
Στην διάθεση του κοινού βρίσκονται οι εξής θερμαινόμενοι χώροι στον Κεντρικό Τομέα Αττικής:


Δήμος Αθηναίων
• Πολιτιστικός Χώρος, Λένορμαν και Αλεξάνδρειας
• Λέσχη Φιλίας, Αγίου Μελετίου και Ξεναγόρα 6
• Λέσχη Φιλίας, Κίου 5, Κυψέλη
• Γυμναστήριο Ρουφ, Πειραιώς και Εχελίδων 69
Δήμος Βύρωνα
• ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης, Καλλιπόλεως 59 και Αγίας Σοφίας
• ΚΑΠΗ Αγίας Τριάδας, Βουτζά 73
• ΚΑΠΗ Καρέα, 28ης Οκτωβρίου 1
Δήμος Γαλατσίου
• Α ΚΑΠΗ, Ηνιόχου 28 και Ορφέως (8πμ-10μμ)
• Αίθουσα Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Αρχιμήδους 2 (8πμ-10μμ)
• Αίθουσα Συνεδριάσεων στο Καμίνι, Χρ. Καψάλη 14 και Ρεθύμνης 36 (8πμ-10μμ)
• Β ΚΑΠΗ, Πυθαγόρα 7 (8πμ-8μμ)
• Γ ΚΑΠΗ, Ελ. Βενιζέλου 41 και Μεσσηνίας, Πλ. Κύπρου (8πμ-8μμ)
• Δ ΚΑΠΗ, Τσακάλωφ33 και Ξάνθου (8πμ-8μμ)
Δήμος Ζωγράφου
• Ανοιχτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων-Υπνωτήριο, Μούσκου 18
• Α ΚΑΠΗ, Κρατερού και Λιβύης (7πμ-8μμ)
• Β ΚΑΠΗ, Γράμμου 19 (7πμ-8μμ)
• Γ ΚΑΠΗ, Αθ. Διάκου 18 (7πμ-8μμ)
• Δημαρχείο 3ος όροφος, Γ. Ζωγράφου 7 (7πμ-6μμ)
Δήμος Ηλιούπολης
• Δημοτικό Κολυμβητήριο, Μεσσηνίας και Δαμασκηνού
• Πολιτιστικό Κέντρο, Πλ. 25ης Μαρτίου
Δήμος Καισαριανής
• Α ΚΑΠΗ, Φιλαδελφείας 37 και Αδελφών Τσάφου(7πμ-8μμ)
• Β ΚΑΠΗ, Πανιωνίου και Σολομωνίδου(7πμ-8μμ)
Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
• ΚΑΠΗ Χαλκηδόνας, Ελ. Βενιζέλου 46

Θερμαινόμενοι χώροι στην Ανατολική Αττική

Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
• ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ 4 (Δημοτική ενότητα Βάρης), Κ.Α.Π.Η., Τηλ. 213-2020119, 213-2020113, 213-2020751, 213-2020750
• Ζεφύρου 2 κτίριο (Γ), Κ.Α.Π.Η., Τηλ. 213-2020119, 213-2020113, 213-2020751, 213-2020750
• Λητούς 20, ΞΕΝΩΝΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, Τηλ. 213-2020119, 213-2020113, 213-2020751, 213-2020750

Δήμος Διονύσου
• ΠΕΝΤΖΕΡΙΔΗ 3, ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, Τηλ. 213-2030600, 210-8004830

Δήμος Λαυρεωτικής
• ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΠΗ ΛΑΥΡΙΟΥ, Τηλ. 22923-20113
• ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ & ΟΘΩΝΟΣ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΚΑΠΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, Τηλ. 22923-20113

Δήμος Μαραθώνα
• ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 196, Ν. ΜΑΚΡΗ, ΚΛΕΙΣTΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ & ΓΥMΝΑΣΤΗΡΙΟ, Τηλ. 22940-69800, 22940-90202

Δήμος Παιανίας
• ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ 7Β, ΚΑΠΗ, Τηλ. 210-6647223
• ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Σ.Μ. 1, ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛ. ΠΑΛ. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, Τηλ. 210-6647223
• ΠΑΙΑΝΙΑ - ΔΗΜ. ΕΝΟΤ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, 25ηςΜαρτίου, ΚΑΠΗ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ, Τηλ. 213-2016017
• ΠΑΙΑΝΙΑ - ΔΗΜ. ΕΝΟΤ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, Όθωνος 15 & Σμύρνης, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ, Τηλ. 213-2016017
Δήμος Παλλήνης
• ΙΘΑΚΗΣ 12, ΓΕΡΑΚΑ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, Τηλ. 210-6604663, 210-6612965
• ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 44, ΓΕΡΑΚΑ, ΚΑΠΗ, Τηλ. 210-6604663, 210-6612965
• ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ & ΛΕΩΦ. ΓΕΡΑΚΑ, ΓΕΡΑΚΑ, 1ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, Τηλ. 210-6604663, 210-6612965
• ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΥΛΗ ΕΛΠΙΔΟΣ, ΘΕΣΗ ΜΑΡΙΖΑ, ΠΑΛΛΗΝΗ, ΚΑΠΗ, Τηλ. 210-6604663, 210-6612965
• ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2, ΠΑΛΛΗΝΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, Τηλ. 210-6604663, 210-6612965
• ΠΛΑΤΕΙΑ 25Ης ΜΑΡΤΙΟΥ, ΑΝΘΟΥΣΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, Τηλ. 210-6604663, 210-6612965
• ΠΛΑΤΕΙΑ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ, ΑΝΘΟΥΣΑ, ΚΑΠΗ, Τηλ. 210-6604663, 210-6612965
Δήμος Ραφήνας
• ΚΥΠΡΊΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΕΡΡΗ, ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, Τηλ. 22940-26280 κ. Πικουλίδης Αποστόλης
• ΑΡΑΦΗΝΙΔΩΝ ΑΛΩΝ 12, ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, Τηλ. 22943-21000
Δήμος Πικερμίου
• ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΏΝ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΜΑ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, 6931999962 κ. Ι. Κοκκόλης 210-6039550 κ. Χατζηελένη
• ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΏΝ, ΚΑΠΗ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, 210-6043478 Κοσκώνης Ιωάννης
Δήμος Σαρωνικού
• ΑΘΗΝΩΝ & ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, Τηλ. 22993-20300, 22993-20313, 22993-20310
• ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, Τηλ. 22910-41220, 22910-41221, 22910-41222
• ΛΕΩΦ. ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ 55, ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ,Τηλ. 22910-54444
• ΛΕΩΦ. ΣΟΥΝΙΟΥ & ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Π. ΦΩΚΑΙΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, 15325 (χωρίς πρόθεμα)
• ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 20, ΚΟΥΒΑΡΑ, ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, Τηλ. 22990-69422, 22990-69422

Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος
• ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 11 & ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΣΠΑΤΑ, ΚΑΠΗ, Τηλ. 210-6630068, 22940-40915
• ΛΕΩΦ. ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ 10Η ΣΤΑΣΗ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ, Β ΚΑΠΗ, Τηλ. 22940-45207, 22940-40915

Δήμος Μαρκόπουλου
• Κ. Γκλιάτη & Παπαβασιλείου, ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, Τηλ. 22990-22579, 22990-22665
• Αγ. Νικολάου 1, ΚΑΠΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, Τηλ. 22990-75311

Δήμος Αχαρνών
• Πλατεία Αγ. Νικολάου- Κεντρικό Μενίδι, 1ο ΚΑΠΗ, Τηλ. 210-2405228
• Κουρμούση και Ωρωπού 5 - Αγ. Πέτρος, 2ο ΚΑΠΗ, Τηλ. 210-2445438
• Φιλαδελφείας 205- Κόκκινος Μύλος, 3ο ΚΑΠΗ, Τηλ. 210-2387587
• Αγ. 'Αννας 25- Αγία 'Αννα, 4ο ΚΑΠΗ, Τηλ. 210-2320874

Δήμος Διονύσου
• Ε΄Πεντζερίδη 3, Αγ. Στέφανος, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, Τηλ. 210-8004830, 213-2030600

Δήμος Κρωπίας
• Ν. Ντούνη 4, ΚΑΠΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, 6944386114 κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΝΙΚ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΠΔΔ
• Λ.Αγίας Μαρίνας 109, ΚΑΠΗ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ, 6944386114 κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΝΙΚ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΠΔΔ
• Παπαγιαννοπούλου 256 Κίτσι, ΚΑΠΗ ΚΙΤΣΙΟΥ, 6944386114 κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΝΙΚ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΠΔΔ
• Γ. Παπασιδέρη 3, Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου, Τηλ. 210-6626295


Θερμαινόμενοι χώροι στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα:

Επίσης, πολλοί θερμαινόμενοι χώροι στη διάθεση του κοινού βρίσκονται και στο βόρειο Τομέα Αθηνών, στα Μελίσσια, στη Νέα Πεντέλη, στην Πεντέλη, στη Μεταμόρφωση, στου Παπάγου, στο Χολαργό, στο Χαλάνδρι, στο Νέο Ηράκλειο, στη Νέα Ιωνία, στο Ψυχικό-Φιλοθέη, στο Μαρούσι, στη Λυκόβρυση, στην Πεύκη και στην Κηφισιά.

Θερμαινόμενοι χώροι στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αθήνας
Δήμος Περιστερίου:
Κ.Υ.Β.Ε Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού 2105783288
Δήμος Ιλίου :
• Από τις 8:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.:
Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ):
Κ.Α.Π.Η. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Α Δαναών 35 210 2620001
Β Μελίκης 17 210 2638951
Γ Αγ. Αικατερίνης 12 210 2627822
Δ Θεοδώρας 48 210 5061531

Η αίθουσα προσωπικού της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Πρασίνου, που βρίσκεται επί της οδού Μπίμπιζα 1, Ίλιον η οποία θα λειτουργεί και για διανυκτέρευση μετά τις 8:00μμ

Δήμος Πετρούπολης:

Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ):
Β Κρήτης & Δωδεκανήσου 210 5062522 2105021300

Δήμος Αιγάλεω :
Δημαρχείο Αιγάλεω Ιερά Οδός 364 213 2044800
Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου 2105310542

Δήμος Χαϊδαρίου:
Δημαρχείο Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2105818860

Θερμαινόμενοι χώροι Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά
Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων έχει λάβει η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνεργασία με τους Δήμους Πειραιά, Νίκαιας- Ρέντη, Περάματος, Κερατσινίου- Δραπετσώνας και Κορυδαλλού.

Στην διάθεση του κοινού βρίσκονται οι εξής θερμαινόμενοι χώροι:
Δήμος Πειραιά
Ξενώνας αστέγων, στην οδό Ομ. Σκυλίτση 19, στην πλατεία Ιπποδαμείας
Γήπεδο «Π.Σαλπέας», στο τέρμα Ακτής Ξαβερίου 1, κοντά στην εκκλησία της Ζ. Πηγής

Δήμος Νίκαιας- Ρέντη (από τις 8 το πρωί μέχρι τις 20.00)
8ο ΚΑΠΗ, στην οδό Ραιδεστού 30, στη Νίκαια
ΚΑΠΗ Κέντρου Ρέντη, στην οδό Μπαλτατζή 32

Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, στην οδό Αγ.Πολυτεχνείου & Καραισκάκη (09:00-20:00)
Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων, Ελ. Βενιζέλου 123 & Μοναστηρίου (2168003078 - 09:00-21:00)

Δήμος Κορυδαλλού
5ο ΚΑΠΗ, Ξενοφώντος και Πελοπίδος 9 (08:00 -21:00)
Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ, έναντι των φυλακών Κορυδαλλού 08:00 - 21:00
Δημαρχείο Γρ. Λαμπράκη 240 07:00 - 22:00

Δήμος Περάματος
Στο κτίριο του Δημαρχείου
Επίσης βρίσκονται σε ετοιμότητα μηχανήματα, που μπορούν να κάνουν εκχιονισμούς, ενώ οι Δήμοι έχουν κάνει προμήθειες ποσοτήτων από αλάτι.

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ: NO 6 – ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ …. ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΡΥΦΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ!!! – ΔΩΣΑΜΕ – ΔΩΣΑΜΕ!!!!



ΑΛΛΑΧ, ΑΛΛΑΧ,  ΟΥΑΚΜΠΑΡ!! ΑΛΛΑΧ, ΑΛΛΑΧ,  Bir Allákh




ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΔΟΝ … ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ!




Σε προηγούμενη ανάρτησή μου έθεσα θέμα “ΑΝΩΜΑΛΩΝ” φανερών επωάσεων Ναυπακτιακών χριστιανο – ισλαμικών διασταυρώσεων και βγήκαν κάποια ανεγκέφαλα «ιερά» δουλικά και μου έσουραν …. Ουκ ολίγα με την σιωπηρή μάλλον ευλογία ιερών δερβισάδων…. που …  εποίησαν τον «ΓΚΕΚΑ» αντι να χαλιναγωγήσουν την «οργή» των … ιερών υπηκόων! ΕΥΓΕ!


Σήμερα «ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ» τους ΑΦΙΕΡΏΝΩ  ένα … Γαλλικ΄ό βίντεο που λέει πολλά  ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ καλοί μου αγαπημένοι αδελφοί!!! Εγώ….. «ό γέγραφα, … γέγραψα …»




ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΛΕΜΕ "ΝΑΙ" ΣΙΩΠΗΡΑ ΣΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ... ΑΛΛΑ ΒΟΥΡΡΡΡ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΠΟΔΩ!!!!

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ" – Grexit? Ο ΕΦΙΛΑΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ … ΕΥΡΩ - ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΩΝ!



Μάθετε πόσο θα κόστιζε το Grexit σε Γερμανία, Γαλλία κλπ. με στοιχεία που δεν δίνει αριστερός αλλά φιλελεύθερος και ύστερα ξαναμιλάμε…


Guy Verhofstadt, πρώην Βέλγος Πρόεδρος


ΒΟΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ & ΒΟΛΕΥΤΑΡΙΝΕΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ;;;  Η ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑ…. ΘΕΛΕΤΕ ΨΗΦΟ; ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΗΛΕΙΑ;;;; ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ… ΑΡΚΕΙ…. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ….


Τι είπατε;;;; Αυτό το ΑΤΟΥ το κόμμα σας το εκμεταλλεύτηκε;;;; Η βολεύεστε με τα χαρτζηλικάκια σας;;;; Σας έβαλε γυαλιά ένας Βέλγος με ΕΚΑΤΟ ΚΙΛΑ προσωπικότητα! Πάμε να τον καμαρώσουμε!



Αποκαλυπτικότατος ήταν ο Γκι Φερχόφστατ, ο επικεφαλής των Φιλελεύθερων στο Ευρωκοινοβούλιο, για το πόσο θα στοίχιζε στη Γερμανία, στη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες το «Grexit». Ο ίδιος τόνισε πως αυτή η συζήτηση «δεν είναι έξυπνη, είναι αντιπαραγωγική γιατί ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας θα αποτελέσει σοκ για την ευρωζώνη».

Συγκεκριμένα, με τις εγγυήσεις που έχουν δοθεί από τα κράτη μέλη ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα κόστιζε 66 δισ-80 δισ. ευρώ στη Γερμανία, 49 δισ. ευρώ στη Γαλλία, 44 δισ. ευρώ στην Ιταλία, 229 δισ. ευρώ στην Ισπανία, 3 δισ. ευρώ στην Ιρλανδία, 6 δισ. ευρώ στην Πορτογαλία.


«Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι ενδεχόμενη έξοδος θα συνιστούσε σοβαρή απειλή για την οικονομική ανάκαμψη των περισσότερων χωρών της ευρωζώνης», υποστήριξε ο κ. Φερχόφστατ, προσθέτοντας: «Η εναλλακτική δεν είναι να ξαναρχίσουμε να συζητάμε για ενδεχόμενη αποχώρηση χωρών από το ευρώ αλλά να αρχίσουμε μια θαρραλέα συζήτηση σχετικά με την ανάπτυξη στην ευρωζώνη και τα κράτη μέλη. Η ευρωζώνη δεν είναι μόνο μια οικονομική ένωση αλλά μια κοινότητα βασισμένη σε αρχές και δεν ανήκει στους άλλους να πουν τι θα πρέπει να πράξουν οι Ελληνες οι οποίοι έχουν τη δημοκρατική επιλογή για τον ποιόν θα ψηφίσουν».

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ" – ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΣ; ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΦΑΣ!



ΟΗΕ: ΥΠΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝ 124, ΟΧΙ 11, ΑΠΟΧΗ [+ ΕΛΛΑΔΑ] 41
Τρόμος στο εγχώριο πολιτικό σύστημα ... δοσιλόγων!




ΠΡΟΣΟΧΗΗΗ!!! ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
Εκλογές έρχονται, λογιών - λογιών εθνοπατέρες/εθνομητέρες το πάλαι ή νεότεροι υποψήφιοι θα σας πλησιάσουν να σας πουν ΠΟΟΟΣΟΟΟ μας/σας αγαπούν και θα ζητήσουν την ψήφο σας. Πριν τους φιλήσετε ή τους δαγκώσετε το χέρι, ενημερωθείτε να έχετε πιο πολύ αγάπη και ΘΕΡΜΗ  για τα κόμματά τους!!!! Ξέρετε εσείς! Οσοι πάλι εξακολουθείτε να ΓΛΥΦΕΤΕ ΑΙΣΧΡΑ και με την ψήφο σας αυτοκτονήσετε και σκοτώσετε και τον πλησίον σας για ψιλορουσφετάκια … με τις υγείες σας!



Η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για τη δημιουργία ενός νομικού πλαισίου σχετικά με τις διαδικασίες αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους, που έγινε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, καθώς η κυβερνώσα συμμορία και το υπόλοιπο πολιτικό σκυλολόι τους, έκριναν πως το θέμα δεν τους αγγίζει βεβαίως-βεβαίως ή, ακόμα χειρότερα, αυτές ήταν, απλά, οι εντολές που έλαβαν από τα αφεντικά τους και σαν πιστά πολιτικά αρχικοπρόσκυλα που είναι, υπάκουσαν κουνώντας δουλικά την ουρά τους.


Στην ψηφοφορία απείχαν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός από τη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Φινλανδία και την Τσεχία που μαζί με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Ιαπωνία ψήφισαν αρνητικά. Στην ψηφοφορία ψήφισαν «ναι» 124 χώρες, «όχι» 11, ενώ απείχαν 41 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Η απόφαση του ΟΗΕ χαιρετίστηκε από τον Αργεντινό υπουργό Εξωτερικών Héctor Timerman, ο οποίος σημείωσε ότι με αφορμή το ψήφισμα θα δημιουργηθεί ένα νέο σύστημα «που σέβεται την πλειοψηφία των πιστωτών και επιτρέπει σε χώρες να βγουν από την κρίση με βιώσιμο τρόπο». Τ’ ακούς Αλέξηηηηηη;;;;
ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΠΟΔΙ!


Ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ - μιλώντας εκ μέρους αυτών που διαφωνούσαν- ισχυρίστηκε ότι η ψήφιση ενός μηχανισμού αναδιάρθρωσης των κρατικών χρεών θα προκαλούσε «οικονομική ανασφάλεια ( σ.σ. χααααχαχαχα!) που θα μπορούσε να επηρεάσει τις ανεπτυγμένες χώρες», προσθέτοντας ότι υφίσταται ήδη άλλωστε, μηχανισμός υποστήριξης των κρατών που αντιμετωπίζουν προβλήματα: το ΔΝΤ (σ.σ. α ρε κλωτσιές που θέλετε).


Ο γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης σχολιάζει την απόφαση, αναλύοντας τις ευεργετικές ιδιότητες που θα μπορούσε να έχει για τη χώρα μας, σε περίπτωση που, κάποια στιγμή επιτέλους, αποφασίζαμε να ξεμπερδέψουμε οριστικά και αμετάκλητα με όλους αυτούς τους πολιτικούς βρυκόλακες που έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο μας εδώ και 4 δεκαετίες.

Δειτε το βιντεο του κ. Καζάκη.




Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ; ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ & ΘΑΥΜΑΣΜΟ;



Ο ΗΓΕΤΗΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ!! [ΒΙΝΤΕΟ] ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!


Όπως το θέλει η παράδοση των τελευταίων χρόνων ο ρώσος πρόεδρος δεν παρακολούθησε την χριστουγεννιάτικη ακολουθία στον καθεδρικό του Σωτήρα στη Μόσχα αλλά πήγε στην περιφέρεια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Voronej.Πήγε στο χωριό Otradnoïe στην εκκλησία της Παναγίας.

Ο ρώσος πρόεδρος παρέστη στην ακολουθία προσερχόμενος στο ναό εν μέσω ενός κατάλευκου χιονισμένου τοπίου και συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του ναού π. Γεννάδιο Zaridze. Του δόθηκε επίσης η δυνατότητα να μοιραστεί στιγμές με δεκάδες άτομα που φιλοξενούνται σε ξενώνα του προσκυνήματος εκ των οποίων 40 παιδιά κάποια από αυτά ορφανά από το Λουγκάνσκ. (lifenews 7/1/15)



Στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του αναφέρει μεταξύ άλλων

“Αυτή η χαρμόσυνη και φωτεινή γιορτή είναι σημαντική για εκατομμύρια άτομα. Μας καλεί σε επιστροφή στις ρίζες των πνευματικών μας παραδόσεων στα ιδανικά της αγάπης και τους ελέους τα οποία κατά την διάρκεια αιώνων υπηρέτησαν την ενότητα του λαού και βοήθησαν στην επιβίωση του σε ταραχώδεις εποχές και και δοκιμασίες. Θα ήθελα να σημειώσω τον αληθινά σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε στην ανύψωση της ηθικής στη δημόσια σφαίρα, στην εκπαίδευση της νέας γενιάς και στη διατήρηση της πλούσιας πολιτισμικής μας παράδοσης η ορθόδοξη ρωσική εκκλησία…. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο πολύ σημαντικό άξιο της πιο ειλικρινούς ομολογίας”

Ο πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς να εορτάσουν τα Χριστούγεννα με ειρήνη, ευτυχία και ευδαιμονία. (kremlin.ru)




Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ:NO 5 – ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ [ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ]



Δεν πρέπει ούτε για αστείο να επικαλούμαστε τον Διάβολο.



Στην Σκήτη του Αγίου Παντελεήμονος στο Κουτλουμούσι, ο μοναχός  Ιωσήφ, θέλησε να επισκευάσει, στο πάτωμα της καλύβας του, ένα σανίδι που είχε σπάσει...
Καθάρισε το σάπιο, πήρε με ακρίβεια τα μέτρα, έκοψε το σανίδι και πήγε να το τοποθετήσει. Όταν το έβανε στη θέση του, το σανίδι ήταν μεγαλύτερο. Το πήρε, έκοψε το περίσσιο και πήγε πάλι να το τοποθετήσει. Το είδε πως ήταν μικρότερο απ΄ ότι έπρεπε. 

Ο Γέρο - Ιωσήφ, ήταν μαραγκός στο επάγγελμα. Παίρνει για δεύτερη φορά τα μέτρα, κόβει άλλο σανίδι στα μέτρα που χρειάζονταν με ακρίβεια, πήγε να το βάλει στη θέση του, αλλά και πάλι περίσσευε, το έκοψε, κι όταν πήγε να το καρφώσει, έγινε μικρότερο. Τότε έχασε την υπομονή του και με θυμό είπε : «Άει στο διάβολο, διάβολε, τί έχεις, τί να σου κάμω για να ταιριάξεις ; Τέσσερις φορές σε μέτρησα και τέσσερις σε έκοψα, τώρα τί διάβολο έχεις και δεν ταιριάζεις»;
 

Ο ταλαίπωρος αυτός μοναχός, αντί να πει την ευχή και να επικαλεστεί τη θεία βοήθεια στην εργασία του, προτίμησε να μνημονεύσει τον διάβολο, ο οποίος δεν άργησε αλλά κάτι τέτοιες ευκαιρίες ζητάει, γι΄ αυτό παρουσιάστηκε μπροστά του, ο διάβολος, μ΄ όλη την αγριωπή μορφή του και του είπε : «Με φώναξες γέροντα, τί είναι, τί θέλεις; Εδώ είμαι 'γω για να σε βοηθήσω». 
κολαστηριο δαιμόνων


Ο Γέρο - Ιωσήφ τρομαγμένος έκαμε το σταυρό του, παράτησε το σανίδι κι έτρεξε στον Πνευματικό του να εξομολογηθεί, αλλά από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει περισσότερα από 30 χρόνια και δεν μπορεί να συνέλθει, του έμεινε ο φόβος και μια αφηρημάδα στο μυαλό, σαν αντιμισθία από τον διάβολο. 


Τούτο ας γίνει μάθημα σε όλους, μικρούς και μεγάλους, να μη λένε το διάβολο, ούτε για αστεία. Επειδή, ο διάβολος βάνει τον άνθρωπο να θυμώνει και στον θυμό του επάνω, τον βάνει να βρίζει ή να βλασφημεί τα θεία, κι αν δεν κατορθώσει τούτο, τον πείθει να ειπεί στον συνάνθρωπό του, στον αδελφό του, στο παιδί του, ή και στον εαυτό του ακόμη, «Άει στο διάβολο». Τούτο γίνεται κακίστη συνήθεια και πολλοί γονείς στέλνουν τα παιδιά τους στον διάολο. 


Ενώ μπορεί ο άνθρωπος να αποκτήσει καλές συνήθειες κι αντί να λέει «άει στο διάβολο», να λέει «άει στην ευχή» ή «άει στο καλό σου» ή όπως συνηθίζουν οι πατέρες να λένε «να σε πάρει η ευχή» ή «ο Θεός να σ΄ ελεήσει», που είναι το καλύτερο απ΄ όλα. Έτσι συνηθίζει ο άνθρωπος να εύχεται και να λέει πάντοτε τα καλά, σύμφωνα με την Αγία Γραφή «ευλογείτε και μη καταράσθε» (Ρωμ. 12, 14». 



ΠΗΓΗ: Ανδρέου Μοναχού Αγιορείτου
«Γεροντικό Αγίου Όρους», τομ. Α΄, ΑΘΗΝΑΙ 1980, σσ. 288 κ.ε.