Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!



Πλήθος σατανιστών έκαναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του σατανά στο Ντιτρόιτ

ΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ?

 

Σατανική οργάνωση έκανε τα αποκαλυπτήρια μπρούτζινου αγάλματος του Σατανά στο Ντιτρόιτ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η οργάνωση κράτησε κρυφή την εκδήλωση μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφευχθούν διαδηλώσεις χριστιανών και άλλων ομάδων που εναντιώνονται στον σατανισμό.
«Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε στο Ντιτρόιτ είναι ένα πάρτι καλωσορίσματος του κακού»«, δήλωσε ο πάστορας Dave Bullock από εκκλησία του Μίσιγκαν.




Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έγιναν σε εργοστάσιο κοντά στον ποταμό του Ντιτρόιτ στις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου 25/7/2015 και στο σημείο κατέφτασαν εκατοντάδες άτομα που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του.



Σε λίγο κι άλλο άγαλμα του εωσφόρου τοποθετείτε  μπροστά από το πολιτειακό Καπιτώλιο της Οκλαχόμα από την οργάνωση Satanic Temple (Σατανικός Ναός)! Ο Βαφομέτ, που θα είναι 2,13 μ και μαρτυράει το μεγαλείο του Άγγελου της Αβύσσου, θα τοποθετηθεί ακριβώς δίπλα στο μνημείο που δοξάζει τους νόμους που έδωσε ο Χριστιανός Θεός στον Μωυσή.



Το άγαλμα ετοιμάζεται στην Νέα Υόρκη από ειδικό γλύπτη και το εργαστήριο επισκέπτεται τακτικά γνωστός Ναυπάκτιος ομογενής, από μεγάλη γνωστή Ναυπακτιακή οικογένεια  με ρίζες ορεινές. Συναντιέται τακτικά και συνεργάζεται με τον leader  του γνωστού Satanic Temple mr Lucien Graves! Κατά πληροφορίες ο εν λόγω σατανοΝαυπάκτιος, έχει δηλώσει σε γνωστούς του τη θεωρία ότι ο  εωσφόρος είναι η επίσημη ονομασία του, Αλεξάντερ δηλαδή του Κληρονόμου του Προμηθέα, του φωτοδότη, σύμβολο του αιώνιου αντάρτη ενάντια στην "καλή" εξουσία!



Τα πράγματα στην Αμερική έχουν ξεφύγει εδώ και μερικά χρόνια. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του Ντιτρόιτ για το άγαλμα αυτό, καθώς από το 2000 και μετά έχει χάσει τον μισό πληθυσμό του και μοιάζει περισσότερο με ερειπωμένη πόλη. Σιγουρα θα μαζευτούν εκεί όλοι οι καμένοι, για να αποθεώσουν τον Μπαφομέτ...


Δείτε και ένα σχετικό ενδιαφέρον βιντεάκι:


Λέτε να … δούμε και στην Ναύπακτο μας τον …. Βούλη, πάντως από ειδικούς χορούς  … κάτι μαθαίνουμε….




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου