Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ



ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΠΑΡΑΛΥΣΗ, ΣΥΓΧΥΣΗ, ΑΤΟΝΙΑ…

ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΜΙΣΟΣ & ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΡΟΥΝ Ανενόχλητοι στην ΕΛΛΑΔΑ! - ΕΛΕΓΧΟΥΝ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ μέσω ΜΑΥΡΗΣ και ΛΕΥΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ



Οι παγκοσμιοποιητές ελέγχουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, προωθώντας τιν ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, μέσω της νέας μόδας! Μαύρη και λευκή μαγεία (που δεν έχουν ουσιαστική διαφορά μια και οι δυο ελέγχουν τους ανθρώπους με κάθε τρόπο! Οι επιστρατευμένοι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ μάγοι μέσω νέας μόδας, τατουάζ, ταινιών, μουσικής που τρελαίνει τη νεολαία κ.λ.π. προωθούν την αποχαύνωση, τον έλεγχο του νου και την εξαθλίωση της προσωπικότητας μας. Ειδικά στην Ελλάδα έχει τρομερή εξάπλωση και υποφέρει πολύς κόσμος!  Ας δούμε τα κυριότερα είδη μάγων…. 
            
1]ΜΑΝΤΕΙΣ: Είναι αυτοί που με την παλάμη ή θυσίες και άλλα σημεία προβλέπουν τα μέλλοντα.
2]ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΙ: Είναι οι γηραιότεροι, σεβασμιότεροι και σοφότεροι των μάντεων.
3]ΝΕΦΟΔΙΩΚΤΕΣ: Είναι αυτοί που παρατηρούν το σχήμα των νεφών και αναλόγως προβλέπουν το μέλλον, διώχνουν επίσης τα νέφη με την βοήθεια των δαιμόνων για να μη βρέξει σε κάποιο μέρος και το στέλνουν αλλού.
4]ΓΗΤΕΥΤΕΣ: Είναι αυτοί που κάνουν δαιμονικές επικλήσεις, επωδές και ξόρκια.
5]ΓΟΗΤΕΣ: Θρηνούν γοερά πάνω από μνήματα, επικαλούμενοι τους δαίμονες για να παραλύσουν κάποιον ισόβια  ή να τον τυφλώσουν ή να τον κουφάνουν και έχουν την δύναμη να βγάζουν νεκρούς από τον Άδη.
6]ΦΥΛΑΚΤΗΡΙΟΙ: Φιάχνουν φυλαχτά,τα τυλίγουν με μεταξωτή κλωστή και γράφουν μέσα επικλήσεις δαιμόνων.
7]ΜΑΓΟΙ: Οι επικαλούμενοι δαίμονες που τους υπηρετούν για να δένουν ανθρώπους ή ακόμη και να τους θανατώνουν αν τους ζητηθεί από τον πελάτη.
8]ΕΠΑΟΙΔΟΙ: Τραβούν τους δαίμονες με επωδές και καλέσματα, δένουν τους λύκους, πιάνουν τα φίδια με τα χέρια τους χωρίς να τους δαγκώνουν και δένουν τα παντρεμένα ζευγάρια.
9]ΦΑΡΜΑΚΟΙ: Η δύναμη τους είναι τρομακτική αφού μπορούν να κατασκευάζουν φαρμακερά ποτά, για να θανατώσουν κάποιον, ή να σκοτίσουν τον εγκέφαλο του και να τον ελέγχουν στο έπακρο, ή να ελκύσουν την  αγάπη κάποιου που θα ερωτευτεί όποιον θέλουν αυτοί!
Όλοι αυτοί πιστεύουν στον Σατανά και ελέγχονται απο αυτόν.
10]ΤΟ ΝΤΙΚΡ: Είναι μια τεχνική έκστασης που, σύμφωνα με το volcanotimes.gr, χρησιμοποιούν οι ισλαμιστές και την επιτυγχάνουν με την πλήρη παράδοση του ”εγώ”στο όνομα του Αλλάχ. Αυτοί που το επιτυγχάνουν ονομάζονται Σούφι και η διδασκαλία τους Σουφισμός.
Έχουμε δηλαδή εδώ να κάνουμε με ένα απελπιστικό κόσμο ειδώλων μέσα στον οποίο αναπόφευκτα χανόμαστε, εκμηδενιζόμαστε ως προσωπικότητες.  Δαιμονική απελπισία βασιλεύει.
11]ΌΜΠΕΑ: Το χειρότερο είδος μαγείας που υπήρξε ποτέ στον πλανήτη γή!
Οι μάγοι του Όμπεα είναι οι πιο ισχυροί στον κόσμο! Έχουν την δύναμη να κάνουν τα θύματα τους ζωντανούς νεκρούς, δηλαδή ”Ζόμπι”!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:  http://youtu.be/r9sMvMowC4s




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου