Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Το πιο τρελό video γάμου έρχεται απο την Πάτρα και πρέπει να το δεις



ΓΑΜΟΣ ΑΛΛΑ … ΟΒΡΥΑ ΠΑΤΡΩΝ

Νεόνυμφοι από την Πάτρα πέφτουν στη θάλασσα και τρώνε ξύλο!



Ο γάμος είναι η κορυφαία στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού και τα ενθύμια του γάμου έχουν την τιμητική τους.  Πολλοί γάμοι έμειναν στην λαϊκή παράδοση και ιστορία σαν ξεχωριστοί γάμοι. Ολοι έχουμε ακούσει για τον γάμο του Κουτρούλη, το γάμο της Γιαννούλας της Κουλουρούς και του Ουίλστον.


Ειδικά η Πάτρα έχει παράδοση στο γάμο, ώστε και τον καθιέρωσε σαν δρώμενο στα καρναβάλια. Παλιά οι γάμοι προέβλεπαν άμαξες, άλογα, ζυγιές με όργανα, 2ήμερο γλέντι με κανίσκια  ψητά και ατέλειωτα φαγοπότια, ολόκληρφες τελετουργίες παραδοσιακές.


Σήμερα, τα πράγματα άλλαξαν, μπήκε το στοιχείο του μοντερνισμού και του ευρωπαϊσμού, με την μερσεντές να παίρνει τη θέση του αλόγου, το εμβατήριο του γάμου να παίρνει τη θέση της παραδοσιακής πατινάδας, τη σαμπάνια να αποδιώχνει το γιοματάρι, τον μπουφέ γάμου και τη λίστα γάμου να κατακτούν την καρδιά των νεονύμφων.

Αρκετές φορές τα ζευγάρια, με την βοήθεια των μαιτρ στούντιο τελεταρχών και φωτογράφων, πρωτοτυπούν και αυτοσχεδιάζουν, μετατρέποντας το γάμο σε κινηματογραφική ταινία και βιντεοκλίπ.   Στην Πάτρα φέτος και στην Οβρυά έγινε το στήσιμο ενός τρελού βιντεοκλιπ, που αναρτήθηκε στου youtube και αξίζει να σας το παρουσιάσουμε.


Πραγματικά, μάλλον είναι το πιο αστείο βίντεο που έχει γυριστεί και προβληθεί κατά την είσοδο ζευγαριού σε δεξίωση αμέσως μετά το γάμο τους. Ο Πάνος και η Αννέτα, αποφάσισαν να εκπλήξουν ευχάριστα τους καλεσμένους τους, με ένα βίντεο που έχει «χτυπήσει» ήδη κόκκινα στο youtube.


Τι συνέβη: Η ταλαιπωρία τους αμέσως μετά τον γάμο τους στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στην Οβρυά Πατρών, ήταν αναπόφευκτη.
 
Όπως έγραψαν τα τοπικά ιστολόγια, η νύφη κι ο γαμπρός έπεσαν στη θάλασσα, αναγκάστηκαν να… στεγνώσουν σε πλυντήριο αυτοκινήτων, έφαγαν… ξύλο και έκαναν ωτοστόπ μέχρι να φθάσουν στο κέντρο που είχαν κλείσει για τη δεξίωση! Και φυσικά έφθασαν στο χώρο στην καρότσα ενός αγροτικού οχήματος! Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου