Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ & ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ



ΒΑΚΟΥΦΙΑ:

ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPVa2ba2gKzjJE5IwZald-t0Q_0jUnQqlzCK4iI8e0UIzpVDsxU7HLuRn-2HbfHQxMwMx-hWjjQsX8h2g0fgzlJ693gH1RmktVcjTYxMOIkmWiKa7rHAuhCjCy23WFOvFZNBatjFP8Yt_y/s1600/john3.JPG
Γράφει και επιμελειται ο Γιάννης Πορφύρης

Ο Αντώνης Τρίτσης – ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ -  ήταν Αγιος, μπροστά στους σημερινούς ιεροτυμβωρύχους! Οι σημερινοί «ΑΓΙΟΤΑΤΟΙ», «ΘΕΟΠΡΟΒΛΗΤΟΙ» «ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΙ», «ΘΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ» ..… “χαίρεσαι” να προφέρεις τα αξιώματά τους…. και σκανδαλίζεσαι όταν … αναλογίζεσαι τα κατορθώματά τους, ξεσάλωσαν ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ!!!!! Ξεπέρασαν κάθε έννοια real estates και πάνε για ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ επιχειρηματικότητας!

 Σταχυολογώ μερικά παραδείγματα από «θεάρεστες μπίζνες» των «ορθοτομούντων τον λόγον» ιερομοσχοπουλούντων τον μόχθον και τον ιδρώτα των επίγειων χριστιανών δωρητών!!!!

 Αυτοί πρέπει να μπουν στο ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ και μάλιστα με σειρά που να συμφωνεί με το μέγεθος και το ειδος της «κουτσουκέλας τους».

 Πιστεύω ότι την πρώτη θέση την έχει καπαρώσει το ΙΕΡΟΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΩΝ ΑΓΙΩΝ REAL ESTATES! Κοτζάμ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΛΙΜΝΗ ξεζούμισαν και ρούφηξαν!!! ΑΞΙΟΙ!!!!!!

Δείτε κι αυτό και θαυμάστε!

Στο στόχαστρο επενδυτών «φιλέτο» της Εκκλησίας στην Βουλιαγμένη


Εκταση 83 στρεμμάτων, η πρώτη που θα αξιοποιηθεί μέσω διεθνούς διαγωνισμού
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  10:14


Στην έκταση αυτή σήμερα φιλοξενείται το Ορφανοτροφείο της Αρχιεπισκοπής με 15 παιδιά ηλικίας από 6 έως 18 ετών
 


Έκταση 83 στρεμμάτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στη Βουλιαγμένη προσελκύει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον και είναι η πρώτη που θα αξιοποιηθεί, μέσω διεθνούς διαγωνισμού της Εταιρείας Αξιοποίησης Εκκλησιαστικής Περιουσίας ΑΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους της Τρίτης, η Εκκλησία επιθυμεί την αξιοποίηση λόγω δραστικής μείωσης των εσόδων της, ωστόσο, η έκταση δεν μπορεί να αξιοποιηθεί ολόκληρη, δεδομένου ότι τμήμα της είναι δασικό.

Εκκλησιαστικοί κύκλοι που επικαλείται η εφημερίδα εκφράζουν την πεποίθηση ότι θα ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα, δεδομένου ότι στα δημόσια ταμεία θα μπει το 50% των χρημάτων από την αξιοποίηση της έκτασης.
Στην έκταση αυτή σήμερα φιλοξενείται το Ορφανοτροφείο της Αρχιεπισκοπής με 15 παιδιά ηλικίας από 6 έως 18 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου