Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ



ΑΧΕΛΩΟΣ TV - ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧ. ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΟ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΙΣΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΕΛΕΦΑΝΤΗ – ΣΟΦΙΑΝΟΥ
Η ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΗΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΕΛΕΦΑΝΤΗ – ΣΟΦΙΑΝΟΥ
[Παρασκευή 25  Απριλίου στις 17.50]



Η Ελλάδα της διασποράς, της ομογένειας, των παγκοσμίων Ελληνικών παροικιών, ακτινοβολεί, μεγαλουργεί, πρωταγωνιστεί, θαμπώνει τον πλανήτη! Οπου και αν βρεθεί το Ελληνικό πνεύμα, ξεχωρίζει για το ποιόν του και τα κατορθώματά του! Ένα τέτοιο Ελληνικό πνεύμα φωτεινό, μια τέτοια ακτινοβόλα και απαστράπτουσα Ελληνική ψυχή θα απολαύσουν οι τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού της Δυτικής Ελλάδος TV ΑΧΕΛΩΟΣ και τον καταπληκτικό Αχαιό τηλεπαρουσιαστή δημοσιογράφο κ. Αχιλ. Παπαδιονυσίου, Δ/ντή του Τομέα ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, του τμήματος AHEPA PATRASSAINT ANDREW” την Παρασκευή απόγευμα 25 Απριλίου και στις εξ παρα δέκα (17.50 μ.μ.).



Η πρωτοπόρος επιχειρηματίας κα Κατερίνα Σοφιανού, εκτός του ότι πρωτοστατεί και μεγαλουργεί στον Τομέα της Χειρουργικής Ρομποτικής στην Ευρώπη, έχει καταγράψει στο διάβα του χρόνου, ένα τεράστιο, σπάνιο και θαυμαστό κοινωνικό και πολιτιστικό έργο.
Γεννημένη στο κέντρο του Καΐρου, οδός Γκαλάλ Πασσά, της περιοχής Ραμσής, από Έλληνες γονείς, πνευματικό παιδί της Μεγάλης του Γένους Αχιλλοπουλλείου Σχολής και της φημισμένης ορθοδόξου εκεί εκκλησίας του Αγίου Κων/νου Καϊρου, επέστρεψε στην μάννα Ελλάδα το 1963 και με ταχύτητα ανέβηκε τα σκαλοπάτια της πανευρωπαϊκής καταξίωσης.

Φτασμένη πλέον επιχειρηματίας στο Βουκουρέστι, με μία σειρά από 14 ιδιωτικά Κέντρα Αιμοκάθαρσης στην Ρουμανία, αλλά και παρεμφερείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία, στην κατοχή της οικογενείας της, με τον σύζυγό της κ. Παντελή Σοφιανό από την Σπερχειάδα Φθιώτιδας και τα παιδιά της Γιώργο και Αγγελική, που έχουν αναλάβει πλέον την σκυτάλη, η κα Αικατερίνη Μπελεφάντη Σοφιανού, καλεσμένη του Αχαλώου και του expert Αχαιού τηλεπαρουσιαστή κ. Αχ. Παπαδιονυσίου,  μιλάει για τον τόπο καταγωγής της, τους γονείς της, για τις καινοτόμες θεραπείες που εισήγαγε στην ρομποτική χειρουργική, πόσους επαγγελματίες υγείας χρησιμοποιεί, ποιες ειδικότητες, σε ποιες χώρες, για την δράση της σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, για την συμβολή της στην καταπολέμηση του Καρκίνου του Μαστού και την βράβευση της, για την βράβευση της από την Πριγκίπισσα της Ταυλάνδης, για την βράβευση της από την Ακαδημία Ρουμάνων Επιστημόνων, για την τιμητική να γίνει Ιππότης του τάγματος της Ρουμανίας, για την έννοια της χορηγίας, για τα ανταποδοτικά οφέλη για την εταιρεία που χορηγεί, αν η κρίση έχει επηρεάσει τον θεσμό της χορηγίας, τα συναισθήματα της για τον Καβάφη, για το Μουσείο Καβάφη της Αλεξάνδρειας, για την προβολή του έργου του Καβάφη  σε Ρουμανία, Ελλάδα και Αίγυπτο, πώς πρέπει να είναι οι σχέσεις εργοδοτών και εργαζομένων και άλλα πολλά.


Η συνέχεια στις ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ και στην οθόνη του Αχελώου TV,  την Παρασκευή απόγευμα 25 Απριλίου και στις εξ παρα δέκα (17.50 μ.μ.), με τον Αχ. Παπαδιονυσίου. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου