Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ - ΧΡΗΣΙΜΑ & ΑΓΝΩΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ



ΧΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΕΣΑ
Απίστευτες περιπτώσεις αδυνατίσματος (2)
Επιμέλεια ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ

Το βάρος χάνεται με το να εξαλειφθούν [να καούν] τα λίπη που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας. Για το σκοπό αυτό παρασκευάζομε ένα ειδικό τονωτικό για την καύση λίπους.
Ένα από τα «κλειδιά» για χάσιμο θερμίδων, λοιπόν είναι να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να καίει καλύτερα τα λιπαρά. 

ΥΛΙΚΑ
1. Το δεντρολίβανο είναι ένα τονωτικό του ήπατος και συμβάλλει στην παραγωγή περισσότερης χολής η οποία είναι απαραίτητη για την εξάλειψη των διαφόρων ενοχλήσεων της πέψης, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και σου επιτρέπει να καις με μεγαλύτερη ευκολία το λίπος.

2. Ο φλοιός του φασολιού, επίσης, είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες που απορροφούν τις λιπαρές ουσίες και τις μεταφέρουν στο έντερο, εμποδίζοντας την αφομοίωσή τους.

3. Ο καρπός κόλα [Gotu Cola] περιέχει ουσίες που πυροδοτούν το μεταβολισμό.

4. Τέλος, το πράσινο τσάι είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει την αίσθηση πείνας και έχει διουρητική δράση.
Κόλα καρύδι προμήθεια από κατάστημα η φαρμακείο με ειδη υγιεινης διατροφής, προερχεται από δάση Αφρικής


Η συνταγή
Προμηθεύσου ένα μείγμα από ίσα μέρη δεντρολίβανο, καρπό κόλα, φλοιό φασολιού και πράσινου τσαγιού. Ρίξε 1 κ.σ. σε 1 λίτρο νερό που βράζει. Άφησέ το να βράσει για μισό λεπτό και σβήσε τη φωτιά. Άσ’ το για 15 λεπτά και σούρωσέ το. Πίνε 2 φορές την ημέρα, αλλά όχι πριν πας για ύπνο, προσθέτοντας μία φέτα λεμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου