Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ & ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ



Κάτι ψήνεται;
Δεν μοσχοβολάει …. Απλά μυρίζει!!


Σας παρουσιάζω απόσπασμα από δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΉΣΩ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ (!) και να σκεφτείτε ο καθένας με τον τρόπο του … και λίγο παραπέρα, ελεύθερα και ανεπηρέαστα!





ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ .... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...... ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΥΨΗ .... ΠΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑ....


1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί Πατέρες γιατί δημιουργείτε , τα ίδια ακριβώς γεγονότα με την Πολιτική του τόπου μας ?????
    Πριν αρκετό χρονικό διάστημα έστειλα την ακόλουθο εισήγηση , προς Τον Αξιότιμο αρχιεπίσκοπο και τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και προς Οικουμενικό Πατριάρχη .

    Εν Αθήναις τη 10/10/2013
    Προς Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
    Προς τον Α.Θ.Μ . Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος
    Κκ. Ιερώνυμο.
    Μακαριότατε , παρακαλώ να δεχτείτε αυτήν την επιστολή μου, όπου θα προσπαθήσω να σας εκθέσω , με όλη τη δύναμη της ψυχής μου , όσα σκέπτομαι και οραματίζομαι από καιρό , διά την αντιμετώπιση της απάνθρωπης αδικίας που μας επιβάλλουν εδώ και καιρό και δεν μπορώ να τη δεχτώ άλλο πια…..
    Εδώ και αρκετό καιρό , έκανα ορισμένες ενέργειες προς την Α.Δ.Δ.Υ. όπου ο Κος Τσιριγώτης Αθανάσιος –συνδικαλιστής –μου υποσχέθηκε δια θερμής χειραψίας ενώπιον της Γραμματέας της Κ.ας Πολίτη Τζούλιας , στις 6/9/2013 με αριθμό πρωτοκόλλου 330,ότι θα με δεχτεί σε ακρόαση το Συνδικαλιστικό Ανθρώπινο Επιτελείο.
    Τη δε Γ.Σ.Ε.Ε ενημέρωσα με Ηλεκτρονική επιστολή μου . Η παράκληση μου προς Εσάς :<Μακαριότατε και Άξιε Ιεράρχη της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας .
    Οραματίστηκα λοιπόν, την παρακάτω Χριστιανική επιφοίτησης και θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και αν είναι δυνατόν να την υλοποιήσετε.
    Καλέστε, όλους τους επί της Γης Ιεράρχες όλων των Θρησκειών, ακόμη και των Παπούα …,αν είναι εφικτών, ανοίγοντας μια γεμάτη αγκαλιά από την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία που είστε εκλεγμένος από τον Μεγαλοδύναμο Θεό μας , δίνοντας το χέρι ,ναι το χέρι της Πνευματικής Χριστιανικής βοήθειας , ώστε να βρείτε μια λύση για το Οικουμενικό πρόβλημα που διέπει την ανθρωπότητα, από τους ΙΟΥΔΕΣ, εδώ και πολλά χρόνια .
    Δυστυχώς το δικό σας Χριστιανικό ποίμνιο υποφέρει τώρα από πολλά χρόνια πριν, από αυτούς, τους ίδιους ΙΟΥΔΕΣ, που μας διοικούν Οικονομικά όλην την Υδρόγειο.
    Η Θρησκευτική Συνάθροιση, μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα ,ή στην Αλεξάνδρεια ή στην Κωνσταντινούπολη .
    Μακαριότατε , είμαι Χριστιανικά πεισμένος , ότι θα βρείτε μια Ορθόδοξη Χριστιανική λύση για το ποίμνιό σας, όλοι μαζί και για όλους τους ανθρώπους του Πλανήτη Γη.
    Ο ΧΡΙΣΤΌΣ θα σας φωτίσει άλλη μια φορά να βρείτε την ποθητή βοήθεια που όλη η Ανθρωπότητα περιμένει, Χριστιανοί και Αλλόθρησκοι, από τον Μεγαλοδύναμο Θεό .
    Όλοι μαζί προσευχόμαστε πρωί και βράδυ, ανάβοντας το κεράκι μας στους Ιερούς Ναούς του Παντοδύναμου και δίκαιου ΘΕΟΎ μας.
    Το όνομά μου είναι Γεώργιος Αργυρού, Αιγυπτιότης Κύπριος Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος και δη γέννημα θρέμμα της Αγαπημένης Αλεξάνδρειας , μια μονάδα του ποιμνίου σας που σας εκλιπαρεί να του δώσετε την ΕΥΧΉ ΣΑΣ και τη ΒΟΉΘΕΙΆ ΣΑΣ, αλλά και σε όλη την Ανθρωπότητα, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τη Χριστιανική Ζωή μας και όλα τα αγαθά της φύσης που ο Πανάγαθος Θεός μας χάρισε απλόχερα.
    Σας ευχαριστώ από καρδιάς και ελπίζω στην Χριστιανική και Ορθόδοξη ανθρώπινη βοήθειά σας προς όλους .
    Με όλο το σεβασμό μου και με μεγάλη ανυπομονησία θα περιμένω την απάντησή σας.






    ΑπάντησηΔιαγραφή