Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΞΥΚΕΙΟ: ΜΟΜΦΗ, ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟ.Φ.Η. ΙΓ' ΜΕΡΟΣ (Σε συνέχεια) ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΜΟ.Φ.Η.;



ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ;

ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΜΟ.Φ.Η.; ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ;
  

Έρευνα:  Γιάννης Πορφύρης

Πολύ δουλειά, φαίνεται να έχουν οι ανακριτικές, δικαστικές και άλλες αρμόδιες Αρχές, σίγουρα το 2014! Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν σε συμπεράσματα, μετά από σοβαρή έρευνα περί την νομιμότητα ανέγερσης του ΜΟ.Φ.Η. Ναυπάκτου, ότι το "Μεγαθήριο" μάλλον ανεγέρθηκε με … «άδεια μπακάλη» (!) και υπάρχει καραμπινάτη καταστρατήγηση κάθε έννοιας νομιμότητας της προβλεπόμενης διαδικασίας…


Πιο συγκεκριμένα: 

Εκδόθηκε η άδεια οικοδομής με αριθ. 53/6-9-2001 επ’ ονόματι «ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ Γ. ΚΑΠΟΡΔΕΛΗ», σωστά, και σύμφωνα με την 6579/98 απόφαση του Εφετείου Αθήνας.  Αλλά με το από  5-3-2003 Π. Διάταγμα που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (τ. Β 293/12-3-03), παύει να ισχύει το «ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ Γ. ΚΑΠΟΡΔΕΛΗ» και συνίσταται το Ίδρυμα «Μ.Ο.Φ.Η. Γεωργίου Καπουρδέλη Ιωάννου Ξύκη»! Επέρχονται όλες οι έννομες συνέπειες.

Εδώ φαίνεται να αρχίζει η πρώτη ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!

Έχουμε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ αλλαγή τίτλου και ονόματος οικοδομής, στην οποία εκδόθηκε η άδεια, που σημαίνει ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΑΜΕΣΗ, με πληρωμή ειδικού παράβολου, με απόφαση του ισχύοντος Δ.Σ. με σφράγισμα-θεώρηση από την αρμόδια υπηρεσία της πολεοδομίας!


Αυτά δεν έγιναν, και η άδεια συνέχιζε να ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ! Οι ευθύνες βαρύνουν, τον Πρόεδρο και τα μέλη του  Δ.Σ. του ιδρύματος, αλλά και τους αρμόδιους του γραφείου της Πολεοδομίας, επειδή το νέο Π.Δ. και επιβάλλεται και κοινοποιείται από το αρμόδιο Υπουργείο, στις αρμόδιες υπηρεσίες και δεν δικαιολογείται άγνοια, η αμέλεια ή παράβαση καθήκοντος στην εκτέλεση! Το ίδιο ισχύει για το ΙΚΑ.

Δεύτερη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. Η αρχική οικοδομική άδεια, έστω και παράτυπη, έληξε στις 6-9-2005!
Μέχρι  τις 27/5/2010 ουδέποτε αναθεωρήθηκε !!!
Ερχεται λοιπόν η κα Προϊσταμένη και φαρδιά – πλατιά θεωρεί και αναθεωρεί (με τι αιτιολογία άραγε, κυρία Σερεμέτη;) και ρευματοδοτείται το κτίριο. 

Σεβασμιότατε, Καλή χρονιά, τι έχετε να πείτε ως ο Πρόεδρος του ιδρύματος;
Εσείς ο ΑΤΕΓΚΤΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ (;) που καταγγέλλετε παντού την Ι.Μ. σε κάθε Αρχή, και με πλήθος Δελτία Τύπου, και με τυμπανοκρουσίες την κατηγορήσατε ως παρανομούσα, Εσείς (;) που το ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ στην παράκαμψη της Εθνικής οδού, θέλατε να έχει οικοδομική άδεια… και το καταγγείλατε, και μπήκαν πρόστιμα (!) εσείς σεβάσμιότατε, νομίζετε μήπως, ότι δεν υπάγεσθε στους νόμους;

Θα επανέλθομε, πιο αναλυτικά, για την απίστευτη πληθώρα παρατυπιών/παρανομιών που έπεσαν στην αντίληψή μας,  για το περιβόητο "Ξύκειο Σκάνδαλο", που δεν είναι του κ. Ξύκη" αλλά του Μητροπολίτη Ναυπάκτου ως Προέδρου στο ίδρυμα! Θα επανέρχομαι σιγά - σιγά, με το μαλακό, ώστε να το εμπεδώνει και το … χριστεπώνυμο πλήθος που ποιμαίνετε, κ. Ιερόθεε, και που από καιρό τους το "παίζετε" αναρμόδια, ως  "εισαγγελικός" λειτουργός, αντί  Λειτουργός του Υψίστου, που είναι και η αποστολή σας, που φαίνεται την αφήσατε σε δεύτερη μοίρα!

Δείτε και τα της οικοδομικής αδείας δια κάθε δύσπιστο αναγνώστη.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου