Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ [ΣΥΝΕΧΕΙΑ] - «Ξεγύμνωσε … Μπουλέ ο Χρήστος Σαλαμούρας». Ο ΚΟΛΕΑΣ ΚΙ Ο ΜΑΥΡΟΚΟΛΕΑΣ.



O ΠΑΠΑΣ, Η ΠΑΠΑΔΙΑ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙ Η ΜΑΡΙΑ …ΤΗΓΑΝΙΣΑΝ ΕΞ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ”

Με την πέννα του Γιάννη Πορφύρη
 “Μπούλα”, … έκανε το Δήμαρχο Μπουλέ, ο μέχρι τώρα αντιδήμαρχός του, “κολέας του” ακούραστος ομολογουμένως και έντιμος δημοτικός σύμβουλος  κ. Χρήστος Σαλαμούρας. Εκανε υπομονή ο άνθρωπος, κοντά 3,5 χρόνια, δεν άντεξε άλλο να σπιλώνεται η προσωπικότητά του, από το δημοτικό συφερτό που έμπλεξε και ξεσπάθωσε!


Αφού κατέστη άμεσα ανεξάρτητος σύμβουλος, ενημέρωσε τους πολίτες που τον ανέδειξαν εκπρόσωπό τους, για το … τι μπάχαλο και βρωμιά τρέχει και έτρεχε τόσα χρόνια στο Μπουλεδο – Ιεροθεϊκό Δήμο Ναυπακτίας! Εύγε κ. Χρήστο, απέδειξες ότι και δεν φοράς μάσκα και φοράς βαριά ανδρικά παντελόνια!


Θα μου πει κάποια, ή κάποιος, πικρόχολα, τον σεβασμιότατο τι τον μπερδεύεις; Εσείς τι λέτε; Πάτε καλά; Απαντάω! Ο … ευλογημένος όπου και αν πάει ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ, αντί κηρύγματος, πλέκει το εγκώμιο του Γιαννάκη και της κυρα Μαρίας!!!  Στις 23 Αυγούστου στο πανηγύρι στον Πλάτανο, δεν τον … αγιοποίησε;;; Και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι δημοτική και εκκλησιαστική εξουσία στη Ναύπακτο, είναι … ζευγάρι ενωμένο με ισχυρά ιερά δεσμά και πολιτικό γάμο!


Αλλά ας δούμε, «στα χοντρά» τι σούρνει ο κυρ Χρήστος στα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στη δημοτική αρχή και τι του καταγγέλλει… Βαριές, πολύ βαριές οι κατηγορίες, εγγίζουν το κακούργημα! Ναι, όπως το ακούτε! Αγγίζουν τα κακουργήματα… ΑΠΑΤΗ, ΨΕΥΔΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΣΠΑΤΑΛΕΣ, ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ …. Αυτά και άλλα πολλά απορρέουν από τις καταγγελίες του!



Ξέρετε, τι άλλο συμπέρασμα βγαίνει από την εκ βαθέων απολογιστική – ειλικρινέστατη δημόσια καταγγελία του κ. Σαλαμούρα; Απλά, διπλοκάμπανα, απανωτά χαστούκια στην … ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! Τι έκανε, η ΜΕΙΖΩΝ και ΕΛΑΣΣΩΝ αντιπολίτευση; Χλιαρή, έως βουβή και … βολική μέχρι … αηδίας στάση. Στόμα, είχε και μιλιά δεν έβγαζε…. Συνοδοιπορούσε, σίγουρα, πηγαίνοντας …πάσο, χωρίς καμία ουσιαστική κίνηση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου