Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ;;;




Στοχευμένες διώξεις  μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Βλάχου κατά κληρικών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης!




Σε όλη τη Ναύπακτο και τη Ναυπακτία, το σύνηθες πλέον θέμα των συζητήσεων, είναι οι σκληροί μεσαιωνικοί διωγμοί του μητροπολίτη Ναυπάκτου κατά των πατέρων της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως Ναυπάκτου.
Μια παρατήρηση που άκουσα σε μια τέτοια συζήτηση ήταν πολύ σπουδαία, πολύ στοχευμένη, πέρα για πέρα αληθινή, την σχολιάζω και την αφήνω στην κρίση σας! 



Όλοι οι κληρικοί, που διώκονται και απολύονται, τηλεγραφικά, στη μητρόπολη Ναυπάκτου, είναι πανεπιστημιακής κατάρτισης!!! Απίστευτο, αλλά αληθινό!!!



Ειπώθηκε επί λέξει: «…Στη λίστα με το βραβείο της ντροπής και της ανομίας, συγκαταλέγεται πλέον και ο μητροπολίτης κ. Ιερόθεος Βλάχος με τις στοχευμένες πειθαρχικές "διώξεις" και απολύσεις, που έκανε μέχρι σήμερα στη Μητρόπολη Ναυπάκτου! Αν κανείς προσέξει και αναλύσει μια παρατήρηση, θα διαπιστώσει ότι ΟΛΕΣ, ΜΑ ΟΛΕΣ οι μέχρι σήμερα πειθαρχικές διώξεις που ο ίδιος έχει προκαλέσει, είναι στοχευμένες και μόνο εναντίον ιερέων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης!»



Και πρόσθεσε: «…..Αν δεν αληθεύει η πληροφορία μας αυτή, "άγιε" Ναυπάκτου, ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…..
Αν ΑΛΗΘΕΎΕΙ ΌΜΩΣ, Ντροπή σας... και μη χειρότερα! Γίνεστε επικίνδυνος για το Δημόσιο Συμφέρον! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ….Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!»
 

Η κουβέντα αυτή από μέρους μου θεωρήθηκε πολύ βάσιμη και την ερευνήσαμε δημοσιογραφικά. Ξέρετε ποιο είναι το αποτέλεσμα;;; Διαπιστώσαμε ότι, τους κληρικούς που "απέλυσε", ΟΥΤΕ ΚΑΝ τους έχει απογράψει στο επίσημο μηχανογραφικό σύστημα, έστω και αν ανήκουν και οι "διωχθέντες" ιερείς, στους δημόσιους υπάλληλους της ελληνικής Δημοκρατίας και μάλιστα της ανώτατης βαθμίδος και ήδη με πολλά χρόνια υπηρεσίας!



Αυτό αγαπητές και αγαπητοί αναγνώστες είναι  ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ! Δεν είναι ενέργεια επισκόπου, δεν είναι ενέργεια ανθρώπου που εκπροσωπεί το Θεό της ΑΓΑΠΗΣ… είναι καθαρά ενέργεια μίσους και με διαβολικό κίνητρο!!! Σκοπεί μόνο και μόνο στην εξαθλίωση των κληρικών. Φανταστείτε ότι στην ουσία είναι «ΑΠΕΧΘΗΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ» Ενας πατέρας, γιατί αυτός είναι ο ρόλος του Επισκόπου, να ΠΟΙΜΑΙΝΕΙ την μεγάλη οικογένεια της ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ… και όχι να ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ, σαν άλλος Κρόνος και σαν άλλη Μήδεια! 
 

Σε περίπτωση που προχωρήσει και η σχετική καταγγελία, για παράβαση καθήκοντος, τότε προφανώς και οι  νέες καμπάνες, θα χτυπήσουν «ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ»  κληρικό και γενικό υπεύθυνο Μητροπολίτη Ναυπάκτου, που όπως φαίνεται να έχει ισοπεδώσει τα πάντα, πιστός στο δόγμα "δεσπότης είμαι, κάνω ότι γουστάρω";



Οσον αφορά στον μεταξικό νόμο του αρ. 5383 του 1932, που έβγαλε απ’ τα συρτάρια (ως δημοκράτης), για να κυνηγήσει τάχα δικαστικώς τους ιερομόναχους της Μονής Μεταμόρφωσης, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ.


Για να δούμε όμως, γιατί όπως λέει η παροιμία, "στο τέλος... ξυρίζουν τον γαμπρό"!



1 σχόλιο: