Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΕΔΩ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ [ΣΥΝΕΧΕΙΑ] ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ



ΤΟ ΕΝ “ΝΑΥΠΑΚΤΩ ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ;”
ΑΛΗΘΕΙΕΣ; – ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΕΣ;  – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; -
ΕΥΡΕΘΗ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ;
 
Απόψεις, ερωτηματικά και σκέψεις του Γιάννη Πορφύρη
 Έσπασαν τα τηλέφωνα φίλων αναγνωστών με αφορμή κάποια δημοσιεύματα στο INTERNET! Δικαιολογημένα, βέβαια, απόλυτα και συνετά, μια και … πολλά διαβάζουν και … λίγα είναι πραγματικότητα! Ας πούμε κι εμείς τα δικά μας!
Απλά λόγια, απλές σκέψεις, με βάση πάντα τα όσα έχουμε μπροστά μας! Πάμε λοιπόν.

ΑΦΟΡΜΗ:
Εν αρχή, το ... δημοσίευμα από το IEROVIMA.GR και τον κ. Κώστα Ζαφειρίου. Επώνυμο το δημοσίευμα, φυσικά και αυτό μετράει, μια και φέρει ευθύνη προσωπική.
Δείτε το:
 
Μια φωτογραφία 10.000 λέξεις. Ο φίλος, του φίλου, τον φίλον, ώωω!!! φίλεεε

Δείτε και τον συντάκτη:


ΣΥΝΕΠΕΙΑ:
Το πήραν … ΓΡΑΜΜΗ – ΚΟΡΔΟΝΙ …. και το αναμάσησαν δεκάδες ιστολόγια! Καλά μέχρι εδώ, όλα φυσιολογικά! Ας πάμε όμως στα λεπτά σημεία, τις παρατηρήσεις και το ειδησιακό και επικοινωνιακό «ζουμί»!!!!


Πριν αρχίσουμε τα δικά μας ερωτήματα, αναγκαίο είναι να θυμηθούμε κάποιο δικό μου δημοσίευμα, της 27_09_2013 εδώ είναι:
Ετσι θα έχετε την κάθε συνέχεια στο ζήτημα, δηλαδή εκτεταμένη περίληψη προηγουμένων!

ΣΚΕΨΕΙΣ – ΣΧΟΛΙΑ – ΚΑΥΤΑ  ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
Παρατηρούμε, λοιπόν πολλά και ουσιαστικά σημεία…. Και αναρωτιόμαστε «….ποιόν τάχα εξυπηρετεί, αυτό το δημοσίευμα..;»


ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:
1) Ο τίτλος «ΑΥΤΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΧΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ» Τι μας λέει; Ουσιαστικά ότι βρέθηκε ο δράστης! Τον ξέρει ο συντάκτης και τον ξεκαθαρίζει! Δεν λέει ΚΑΠΟΙΟΣ,  αλλά ΑΥΤΟΣ… Φυσικά ο «αυτός» σημαίνει μοναδικότητα και ταυτοποίηση!
Ερώτηση απλή:
Κύριε συντάκτα, ποιος; Ο Εμβέρ Αλή, Ναστραδίν, Τζελαλαδίν, Χότζα;;; Κάποιος άλλος;  Φανερώστε τον!



ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:
2) Στο κυρίως σώμα της δημοσίευσης, γράφετε: «…Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως στο μοναστήρι βρέθηκε δακτυλικό αποτύπωμα και γενετικό υλικό του ιερόσυλου δράστη. Επίσης έχουν καταγραφεί και τηλεφωνικές κλήσεις από το κινητό του τη νύχτα της κλοπής στην περιοχή, οι οποίες προέκυψαν μετά από άρση απορρήτου που ζήτησαν οι αρχές…»
Ερώτηση 1η απλή:
Κύριε συντάκτα, ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ; ¨Εγραψε κάτι τέτοιο η ΕΛΛΑΣ, ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΕ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ; Πότε, Δώστε το link!


Ερώτηση 2η απλή:
Κύριε συντάκτα, εσείς, πως το μάθατε; Τηλεπάθεια;, Είστε εξουσιοδοτημένο ιστολόγιο της ΕΛΛΑΣ; Εργάζεστε «ως πληροδοριοδότης» της ΕΛΛΑΣ; Σας το εμπιστεύθηκε κάποιος «επίορκος αστυνομικός»; [ξέρετε ότι απαγορεύεται η ανεπίσημη διασπορά ειδήσεων προανάκρισης; Χωρίς άδεια] ή το υποκλέψατε με κάποιο τρόπο;


Ερώτηση 3η απλή:
Κύριε συντάκτα,  τα περί «γενετικού υλικού» χλωμά τα βλέπω, μια και δεν υπάρχει επίσημα «ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ» τέτοιο αρχείο DNA. Υπάρχει ή δημιουργήθηκε και δεν το μάθαμε; Εδώ βενζίνη δεν έχουν τα περιπολικά να κινηθούν, έχουν ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ;;;


Ερώτηση 4η απλή:
Κύριε συντάκτα, γράφετε επίσης, «…Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου κκ Ιερόθεο για την πορεία των ερευνών….» Κάντε το λιανά, «ΠΟΘΕΝ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ;» Αόρατα παρευρίσκεσθε στις διαρκείς επικοινωνίες;, σας το είπε ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ; Σας το είπαν εξ ΕΛΛΑΣ;


Νομίζω φτάνουν αυτά για τώρα, σας τα γράφω καλοπροαίρετα, βάσει των δικών σας γραφομένων «Το «Ierovima.gr - Τύπος & Εκκλησία» διαπνέεται από πνεύμα αληθείας («ουδέ μη αδικήσω εν τη αληθεία») και δημοσιογραφικής υπευθυνότητας («ευθύνη εν αληθεία»).»



Κάντε με να πιστεύω ΠΑΝΤΑ αυτή σας τη διακήρυξη και εγώ και κάθε αναγνώστης!!
Και μία ιδέα για τον αρμόδιο Εισαγγελέα – Ανακριτή. Μήπως πρέπει να κληθεί ΑΜΕΣΑ να καταθέσει ΕΝΟΡΚΩΣ ο κύριος ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ από το IEROVIMA.GR!!!

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΟΡΦΥΡΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΑΣΚΟ!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ.
    . ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ....
    ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΑΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΧΥΡΑ. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΒΑΝΤΑΖ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ!!!
    ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΒΛΕΠΩ ... ΑΝΑΜΟΧΛΛΕΥΣΗΣ.. ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΞΤΡΕΜ ...
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ!!!!
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΧΡΙΜ...
    [ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑΚΤΙΚΑ, ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΕ ΜΕΣΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ...
    ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΒΛΕΠΩ,
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΡΦΥΡΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ.
    ΒΟΗΘΑΤΕ ΕΤΣΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΟΚ!!!
    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ....
    ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα κύριε Πορφύρη,
    Είναι δυνατόν να μας περνάνε για κουτούς;;; Ανήκουστα πράγματα αυτά...Πρέπι να συνεχίσετε, μην αφήνετε να μονοπωλούν το διαδίκτυο κάποιοες ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΔΕΣ!!!
    Εχετε εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και στα παιδιά της... αυτοί ξέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Γιάννη,συγχαρητήρια γιατί εδώ ξεσκεπάζεται μια φοβερή προσπάθεια παραπλάνησης.Σημειώνω ότι στις 19/11/2013 έγινε ανάρτηση με τίτλο "Αυτός έκλεψε τη δεξιά χείρα του Αγίου Πολυκάρπου". Αρκετοί απ'όσους το διάβασαν,πίστεψαν ότι το απωλεσθέν Ιερό Λείψανο σχεδόν βρέθηκε! Οι πιό "ψαγμένοι" βέβαια κοίταξαν εάν υπάρχει οποιαδήποτε ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση.Εχει περάσει πλέον μία εβδομάδα, και ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση από κανένα επίσημο φορέα,ούτε από εκείνους που αναφέρει το συγκεκριμμένο δημοσίευμα! (καλά,η φωτογραφία 10.000 λέξεις,μεγάλη επιτυχία!).-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και το αγιο λείψανο δεν βρέθηκε ακόμα και το στήσιμο ΓΚΑΦΑΤΖΙΔΙΚΟ.... πάντως σίγουρα ΜΑΙΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΛΕΙΨΑΝΟ....Το κείμενό σας ...σπάει κοκκαλα... Το ευχαριστήθηκα...
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ... δηλαδή ποιος;;;; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ..ΠΑΛΙΚΟΠΑΙΔΑΚΙΑ.... ΨΕΤΑΡΟΥΔΙΚΑ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή