Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ

Είχε αποκαλυφθεί από το contra channel και από διάφορα ιστολόγια παλαιά, ότι  από έγκυρες πληροφορίες οι βουλευτές μας νοιώθοντας τι τους περιμένει εκπόνησαν σατανικό σχέδιο διάσωσής τους!! 

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Βουλή έχει υπόγειο στοά που αρχίζει από το ΠΑΡΚΙΝΓΚ  αυτοκινήτων και καταλήγει στον Πειραιά, κοντά στο λιμάνι! Τα επαναφέρω στη μνήμη μας να δείτε πως ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΝΟΙΩΘΟΝΤΑΣ ΕΝΟΧΕΣ… ξέρουν τι τους περιμένει…. Αλλά και αν ποτέ υπάρξουν αγανακτισμένοι, να πάνε να τους περιμένουν σε κάθε έξοδο,  για τα περαιτέρω… Τα γράφω, γιατί έχω πληροφορίες ότι και οι οργανωμένες ομάδες αντιστασιακών πολιτών, ήδη έχουν στα χέρια των λεπτομερείς χάρτες με αυτά τα περάσματα και εξόδους!!! 
 

Το ακούτε, φοβισμένοι εθνοσωτήρες και εθνομητέρες, δεν θα γλυτώσετε, όποιες κατεργαριές και αν έχετε σοφιστεί… Είναι να μην πάρει φωτιά ο κοιμισμένος λαός… φωτιά στα σαντζάκια σας… ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΕΤΕ… δεν την γλυτώνετε!!!

Έγραφαν λοιπόν τότε στα ιστολόγια: 
«Από ασφαλείς αστυνομικές πηγές που εδράζονται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για εργασιακό οργασμό αλλοδαπών εργατών στη μεγάλη στοά του Λυκαβηττού, της οποίας μια διακλάδωση επικοινωνεί υπόγεια με το πάρκινγκ των βουλευτών και καταλήγει έπειτα από συνεχείς διακλαδώσεις στο λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την τελευταία εβδομάδα υπό την επίβλεψη στελεχών της  Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Κρατικής Ασφάλειας και εις γνώσιν της ΕΥΠ οι εργασίες έχουν ενταθεί. 

Πυροτεχνουργοί, ηλεκτρολόγοι και μηχανικοί καθαρίζουν το γνωστό τούνελ. Οπως πληροφορούμαστε, καθαρίζεται επίσης η υπόγεια επικοινωνία από το Μέγαρο Μαξίμου προς τον Εθνικό Κήπο (που προϋπάρχει), ενώ γίνονται και συνεχείς ασκήσεις ετοιμότητας και πυρασφάλειας από άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από άλλη υπόγεια διάβαση, η οποία ξεκινά από το προαύλιο της οδού Μουρούζη και καταλήγει πάλι μέσα στο Κοινοβούλιο. 
 

Αστυνομικές πηγές επιμένουν ότι οι εργασίες έχουν σχέση με τις τελευταίες μαζικές εκδηλώσεις των  «Αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος. Πάντως άλλες πηγές τονίζουν ότι οι εργασίες είναι συνήθεις και στο επιβαλλόμενο πλαίσιο των ήδη υπαρχόντων μέτρων ασφαλείας των Ελλήνων βουλευτών, που φυσικά δεν ανακοινώνονται δημόσια.
 

Η στοά του Λυκαβηττού (σύμφωνα με την επίσημη βιβλιογραφία για τη «Μυστική Αθήνα») έχει είσοδο στη δυτική πλευρά, κοντά σε ένα εκκλησάκι. Εκεί συναντιούνται και τα τούνελ από την Πεντέλη και το Γαλάτσι. Στη συνέχεια αρχίζουν οι διακλαδώσεις. Υπάρχει υπόγειος δρόμος ακριβώς κάτω από τη διασταύρωση των οδών Φιλελλήνων και Ξενοφώντος, εκεί που, όπως μας ανέφεραν παλιοί μηχανικοί, υπήρχε το νυχτερινό κέντρο «Στράτος». Μάλιστα όταν χρειάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του '80 να τοποθετήσουν στο μαγαζί κλιματιστικά για να τραγουδήσει ο μεγάλος Στράτος Διονυσίου οι εξωτερικές μονάδες βγήκαν μέσα στη στοά που οδηγεί κατευθείαν στη Βουλή.
 
Οσον αφορά τη στοά της Βουλής, δίπλα ακριβώς από το Κοινοβούλιο, όπου τώρα στεγάζεται το πενταώροφο πάρκινγκ των βουλευτών, άρχιζε η υπόγεια σήραγγα με τεράστιες αρχαίες κολόνες. Το τούνελ ήταν γνωστό ως μέσο διαφυγής για τη βασίλισσα Αμαλία. Μετά τις εργασίες του μετρό η είσοδός του μεταφέρθηκε μέσα στο πάρκινγκ όπου βάζουν τα αυτοκίνητά τους οι εθνοπατέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου