Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤ. 2013 Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ

Η ΠΑΤΡΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ !!


Γράφει ο Γιάννης Πορφύρης

Προγραμματισμένη απεργία και πορεία οργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί της Αχαϊας, για χθες Τετάρτη, 18/9/2013, να διαμαρτυρηθούν, για την κατάντια της Παιδείας και της Ελληνικής κοινωνίας. Δείτε πόσο ωραία, τα έλεγαν στο κάλεσμα τους: 
«…Παρακολουθούμε μήνες τώρα με κομμένη την ανάσα παθητικοί θεατές την κυβέρνηση και τις κατοχικές δυνάμεις της χώρας μας να διαλύουν καθημερινά τις ζωές μας. Εμείς οι καθηγητές και οι καθηγήτριες της πόλης μας αποφασίσαμε λοιπόν με την πολύ μεγάλη συμμετοχή μας στην απεργία να δώσουμε ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα. ….»

Πράγματι, πλήθος λαός, πάνω από 7.000 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό που θορύβησε τους ΚΡΑΤΟΎΝΤΕΣ και κάποιες ΕΣΤΙΕΣ γνωστών – αγνώστων ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ, επεστράτευσε τους κατάλληλους «δημοκράτες» «ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ» -εδώ της Πάτρας, αλλά ήρθαν για ενίσχυση και από αλλού- για να αποπροσανατολίσουν, να ξεθεμελι΄ώσουν, να ρημάξουν ότι ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ από την αδυνατισμένη οικονομικά πόλη! 

Οι «δρομολογούντες» καταστάσεις, έριξαν ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ για να πετύχουν αυτό το μπάχαλο. Τι ήθελαν;;; Διχόνεια. Πως θα την πετύχουν;;; Με τη γνωστή συνταγή ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ…. Τι παίζει τώρα και πως θα επιτευχθεί;;; Μα με τον ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ, την χρυσή αυγή.. Ετσι και οι παραπονούμενοι διαμαρτυρόμενοι και δεν θα συνειδητοποιήσουν το πώς, τι και γιατί, και δεν θα αντιδράσουν, άλλοι μεν να μην θεωρηθουν φασίστες, άλλοι εκ πεποιθήσεως αριστερόστροφοι και άλλοι «λόγω βλακείας». 

Ερωτώ, ευθέως, τι δουλειά έχει στην διεκδίκηση των όσων χάνουμε να εμπλακεί αυτό το θέμα;;;; Τι σχέση έχουν οι διεκδικήσεις των εξαθλιωμένων εργαζομένων και απολυμένων με την αντιπάθεια προς τη χρυσή αυγή;;; Η σχέση μεταξύ τους ΤΕΡΑΣΤΙΑ, … όση η ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ…

Κύριοι, την χρυσή αυγή την μειώνετε και τις κόβετε το δρόμο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ… Πρώτα με ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ, δεύτερον με ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, τρίτον στο κάτω – κάτω με χωριστή εκδήλωση, αλλά ειρηνική!!!! Όχι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ!!!! Μας βλέπουν…. Ο ήσυχος κόσμος ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, τα έζησαν, τα γεύτηκαν και τώρα έχουν εμπειρία και δεν ξαναδοκιμάζουν!!!!

Ετσι λοιπόν, έγιναν τα παρατράγουδα…. Το πρωϊ πλακώθηκαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ!!!!! Και αυτό βολεύει το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ… Δείτε πως περιγράφουν το συγκεκριμένο περιστατικό, «ανέβγαλτοι», «άπειροι»  και ολιγόστροφοι αυτόβαπτισθέντες ρεπόρτερ…. «Ενταση σημειώθηκε προς στιγμής, μεταξύ μελών του ΣΥΡΙΖΑ και αντιεξουσιαστών. Επίσης ένας κουκουλοφόρος προσπάθησε να σπάσει το ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας στην συμβολή των οδών... Γούναρη και Αθ. Διάκου χτυπώνοντας το. Παρ' όλο που χτύπησε με ρόπαλο δεν κατάφερε να το καταστρέψει….» Ομορφος κόσμος αγελικά πλασμένος….

Και ήρθε το βράδυ, με το βολικό σκοτάδι, που μαζί με τα φαντάσματα, βγαίνει σεργιάνι και το ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ, επιστρατευμένο, αφιονισμένο και ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟ να κάψει, να τρομοκρατήσει, να διαλύσει… Δεν θα επεκταθώ, μην κουράσω… Θα σας επαναλάβω ότι ρεπορτάζ, σύντομο μάλιστα έδωσαν οι εδώ κυρίαρχοι του διαδικτύου….

"...Από τα χθεσινοβραδυνά επεισόδια μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών, έγιναν μάχες σε όλη την κεντρική Πάτρα, αλλά κυρίως  Μαιζώνος και Κορίνθου από Γούναρη έως και πλ. Γεωργίου! Η Κορίνθου από πλ. Γεωργίου έως και Κολοκοτρώνη είχαν μετατραπεί σε πεδίο μάχης, ενώ οι αντιεξουσιαστές είχαν βάλει φωτιές σε όσους κάδους συναντούσαν μπροστά τους.

Εικόνες κόλασης αντίκριζε κανείς και στη διασταύρωση της Αγίου Νικολάου με την Κορίνθου. Ομάδα διαδηλωτών, προκάλεσε φθορές σε πινακίδες καταστήματος κινητής τηλεφωνίας και σε βιτρίνα αντιπροσωπείας εταιρείας κινητών τηλεφώνων αλλά και σε καταστήματα αγοράς χρυσού. Στο πέρασμά τους, έκαψαν σχεδόν όλους τους κάδους στους κεντρικούς δρόμους του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, απ' όπου πέρασαν οι αντιεξουσιαστές, όπως την οδό Γούναρη πλ.Γεωργίου Αγ. Νικολάου και πλ. Όλγας

Από την οργή των διαδηλωτών δεν γλύτωσε και το δημαρχείο της πόλης. Κουκουλοφόροι χρησιμοποίησαν μέχρι και λοστό για να ανοίξουν την πόρτα ενώ έσπασαν τζάμια και πέταξαν μέσα μολότοφ. ..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου