Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΞΥΚΕΙΟ: ΜΟΜΦΗ, ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟ.Φ.Η. Ε' ΜΕΡΟΣ (Σε συνέχεια) ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΟΜΟΓΕΝΗ ΞΥΚΗ ΚΑΤΑ ΙΚΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

http://syletpatr.blogspot.gr/2013/07/blog-post_13.html


ΝΕΑ "ΒΟΜΒΑ"
ΤΟΥ ΟΜΟΓΕΝΗ  ΞΥΚΗ 
 ΚΑΤΑ ΙΚΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Επιμέλεια ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ


Αναφορά - αίτηση, μέσω του δικηγόρου του κ. Νίκου Αντωνιάδη, κατέθεσε ο ομογενής δωρητής Ιωάννης Ξύκης, και ζητά επίσημα λογαριασμό από το ΙΚΑ.
Η αναφορά κοινοποιείται αρμοδίως, και τα "τύμπανα" θα ηχούν απ΄ ότι φαίνεται για πολύ καιρό!
Το ζήτημα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει πάρει ήδη μεγάλες διαστάσεις, σε όλους όσους ασχολούνται με την υπόθεση, και πολλές "καρέκλες" ήδη άρχισαν να τρίζουν... Αναμονή.
Ο ΜΕΓΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΣ ΔΩΡΗΤΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΥΚΗΣ






ΑΙTHΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ

Ιωάννη Ξύκη του Κωνσταντίνου, κατοίκου Νέας Υόρκης Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, 31 09 42 Street, Astoria NY  11103.
_____________________________________
   
   Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 4694 ΚΔΕ / 9.5.2013 μηνυτήριας αναφοράς μου στο Γραφείο Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κατά του μητροπολίτη Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου Ιεροθέου (κατά κόσμον Γεωργίου Βλάχου) και κατά παντός άλλου υπευθύνου, αναφορικά με τη δωρεά μου ύψους περίπου 800.000 δολαρίων Η.Π.Α. για την ανέγερση του Ξυκείου Ιδρύματος, του οποίου πρόεδρος είναι ο εν λόγω μητροπολίτης (η αναφορά αυτή επισυνάπτεται στους αποδέκτες που δεν  την έχουν λάβει έως τώρα), και με την διευκρίνιση-καταγγελία ότι ο Προϊστάμενος της Οικονομικής Επιθεώρησης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κ. Βασίλειος Γεωργόπουλος ΑΡΝΗΘΗΚΕ να παραλάβει την ανωτέρω αναφορά (με την οποία ζητώ να διερευνηθούν και οι ευθύνες των αρμοδίων υπηρεσιών αναφορικά με την υπόθεση της δωρεάς μου, δεδομένου ότι ήταν γνωστές και δημοσιευμένες οι καταγγελίες μου σχετικά με τη διαχείριση αυτής), με το πρόσχημα ότι δεν αναγραφόταν ο αποδέκτης της αναφοράς (προδήλως προσχηματική «δικαιολογία», αφού η αναφορά κοινοποιείτο για ενέργειες στην Επιθεώρηση και ήταν αρμοδιότητα του Προϊσταμένου να τη χρεώσει που έδει, ο προσχηματικός, δε, χαρακτήρας της αρνήσεως αποδεικνύεται από το γεγονός της εντολής από την εν λόγω Επιθεώρηση για έλεγχο στο Ξύκειο, όχι λόγω της επώνυμης και με συγκεκριμένα στοιχεία αναφοράς μου, αλλά λόγω μίας πολύ παλαιότερης … ανώνυμης καταγγελίας, που αίφνης κρίθηκε σκόπιμο να διερευνηθεί…), ζητώ τα κάτωθι από το Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ναυπάκτου:

-Να ενημερωθώ εγγράφως για το συνολικό ύψος των κατά νόμο προβλεπομένων ασφαλιστικών εισφορών που έχουν καταβληθεί έως σήμερα για όλες τις εργασίες που αφορούν στην ανέγερση του Ξυκείου Ιδρύματος και αν οφείλονται σήμερα εισφορές.

-Δεδομένων των καταγγελομένων με την ως άνω αναφορά μου, τον (επαν)έλεγχο στο Ξύκειο Ίδρυμα.

Αθήνα, Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος



ΝΙΚΟΣ Ι. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Α.Μ.  Δ.Σ.Α. 17494

ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 9Β – 106 71 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.: 2103390557 – FAX: 2103390558



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου