Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΑΛΒΑΝΩΝ UCKΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ

http://syletpatr.blogspot.gr/2013/06/uck.html
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ  UCKΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ


Εκανα 36 μήνες μάχιμος, ετοιμοπόλεμος έφεδρος Αξ/κός και σε πόστα διοίκησης στον στρατό την εποχή των επεισοδίων της Κύπρου… Βλέπω σήμερα αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τους «ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ» Αλβανούς «Ουτσεκάδες» στην ορεινή Ναυπακτία και μελαγχολώ… Το 1973, σαν ανθυπολοχαγός όταν υπηρετούσα, μου έδωσαν 2.600 «άτακτα μεμέτια» που έκαναν φόνους και δολιοφθορές, να τα επιτηρώ,(ενώ είχαν σκοτώσει και ένα στρατιώτη ονόματι Αναγνωστόπουλο από Αχαϊα στη σκοπιά) οι αείμνηστοι στρατηγός Παναγιωτίδης από Θέρμο και Ταξίαρχος Εμμανουήλ  από Φωκίδα, Διοικητής και Υποδιοικητής αντίστοιχα και τα μεμέτια κάθονταν «σαν παρθένες»!!!  Τώρα;;;



Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει το θρίλερ με τις αναζητήσεις των Αλβανών παραστρατιωτικών «Ουτσεκάδων» στην ορεινή Ναυπακτία. Η ομάδα αποτελείται από 4 ή 5 ένοπλους «αντάρτες του βουνού» οι οποίοι έχουν υποστήριξη από γκουβέρνο Αλβανών «κομάντος» που έκαναν κουμπότρυπες τον προηγούμενο Μάρτιο τις Φυλακές Τρικάλων και απελευθέρωσαν 11 συμπατριώτες τους.
Πατήστε την επόμενη εικόνα να δείτε ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ UCK ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!!






Εσείς τι λέτε, έχουν ή ΟΧΙ βοήθεια και υποστήριξη από τους ομοεθνείς τους που ζουν στην Ελλάδα;;; Ας σκεφτούμε σοβαρά! Είδατε κανέναν Αλβανό ποτέ να κατήγγειλε κακοποιό ομοεθνή του;; Οι άνθρωποι το λένε καθαρά και το διακηρύττουν… Εχουν και κρυφά και φανερά ξεκαθαρίσει τη θέση τους!!! Θέλουν Μεγάλη Αλβανία, ακόμα και την Πελοπόννησο και να σβήσει η Ελλάδα…

Ας δούμε την αλήθεια κατάματα, χωρίς να παίζουμε με τη ζωή των παιδιών μας της αστυνομίας.
Οι εν λόγω κακοποιοί έχουν εκπαιδευτεί "ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ" ώστε να μπορούν ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΥΠΟ ΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ & ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΕΔΩ. ΗΤΟΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΙΕΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ!).

Αλλωστε γι’ αυτό ήλθαν εδώ από την Αλβανία "ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ" ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ & ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ για να τους απελευθερώσουν!!!! Σε κάθε περιοχή, υπάρχουν «τοποτηρητές» με σήμα UCK, έχουν δε αποθήκες πυρομαχικών, τους εφοδιάζουν, τους διατάζουν και τους κατευθύνουν… Φανταστείτε, δε τώρα που τους άφησαν οι φωστήρες πολιτικοί μας με πρωτεργάτη τον Σαμαρά΄ να μένουν εδώ, καθώς έμαθαν ΕΛΛΗΝΙΚΑ, έμαθαν ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ μας και τις αδυναμίες μας και τον τρόπο ζωής μας, σε περίπτωση σύρραξης, πόσο σοβαρό πρόβλημα θα έχουμε και πόσο ακριβά θα το πληρώσουμε!!!

Πάμε στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ… 

Είναι ή ΟΧΙ, πολύ ύποπτο, αυτό που συμβαίνει με την ελεύθερη επίδειξη δύναμης από τον UCK με την ανοχή του κράτους!!  Φταίει η κυβέρνηση Σημίτη που τους χάιδεψε, κατ εντολήν του ΝΑΤΟ, για να γίνει το μπάχαλο στο Κόσσοβο;; Μήπως πρέπει να αντιμετωπιστούν σαν εισβολείς;; Μήπως οι «μνημονιακοί μας άρχοντες», ανέχονται αυτές τις «εντολοδόχες» παραστρατιωτικές οργανώσεις, με σκοπό να αποσταθεροποιήσουν την χώρα μας και την κατάλληλη στιγμή να την ακρωτηριάσουν;;;

Δεν πιστεύω πως υπάρχει ανεπάρκεια στο θέμα της συλλήψεως, αλλά ότι η αποτυχία οφείλεται είτε σε λάθος σχεδιασμούς, είτε εσκεμμένα από την κυβέρνηση (που ίσως έχει σχέση με την τρόικα), είτε σε σαμποταριστές ξένων υπηρεσιών που δρούνε εντός του κρατικού μηχανισμού και τον σαμποτάρουν με εσφαλμένους σχεδιασμούς! Η ΕΥΠ τι κάνει, κοιμάται;;

Είναι δυνατόν, να στέλνουν εναντίον «κομαντος» σχεδόν άοπλα «απλά» όργανα της αστυνομίας; Οι μόνοι που μπορούν κάπως λογικά να «αναμετρηθούν» με τέτοιους κακοποιούς είναι ειδικές δυνάμεις του Ελληνικού στρατού καμουφλαρισμένες με στολές της αστυνομίας. Οι λοκατζήδες είναι σαφώς πιο καταρτισμένοι από κάτι φλώρους που απλώς σκοτώνουν ανυπεράσπιστους πολίτες εντός πόλεων!

Αρκετά θύματα θρηνήσαμε, κύριε Δένδια, κύριε Βενιζέλο, κύριε Σαμαρά και λοιποί «μπουμπούκοι» χαλβάδες και …πολιτικοί παρατηρητές… Είναι νωπά τα αίματα των αδικοσκοτωμένων μας συνελλήνων!

Ο 37χρονος υπαρχιφύλακας, Γιώρ. Ανδριτσόπουλος, χωρίς κατεύθυνση από αξιωματικό, πήγε να τραβήξει πιστόλι και κατέληξε στο νεκροτομείο αφήνοντας πίσω του δύο παιδιά ορφανά, μια γυναίκα έγκυο στον όγδοο μήνα της και πενιχρά εισοδήματα για να τα βγάλει πέρα…

Η χαροκαμένη οικογένεια του 63χρονου βενζινοπώλη Δημήτρη Κουτρουμάνου, που είχε πρατήριο στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης θρηνεί και οδύρεται, με την ασφάλεια που παρέχεται στον Ελληνα πολίτη!!!  

Μόλις χθες στην Στυλίδα Φθιώτιδος μια γιαγιά υπό την απειλή όπλου αναγκάστηκε να δώσει 3 ευρώ στον Αλβανό λήσταρχο για να μην την σκοτώσει. Τόσα είχε πάνω της.

Τόσα μπορεί να είχε και η αδικοχαμένη Κατερίνα Ζώγαλη, η τραγική ξενοδοχοϋπάλληλος από την Κόρινθο, η οποία την νύχτα της 29ης Μαρτίου ξεψυχούσε από αιμορραγία κάτω από τη γέφυρα των Ίσθμιων από τη σφαίρα του 36χρονου μακελάρη, Μάριο Κόλα.

Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό τους, οι έμπειροι αστυνομικοί μας ανησυχούν ότι η κακοπληρωμένη, εξουθενωμένη και ξεσπιτωμένη αστυνομία με τα αναιμικά οδοιπορικά και όχι την καλύτερη εκπαίδευση, κινδυνεύει να υποστεί νέα τραγωδία.  Ο Θεός να βάλει το χέρι του!!!


Τουλάχιστον να μην έχουμε αιματοκύλισμα … στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου «παραθερίζουν» μεγάλα ονόματα του οργανωμένου εγκλήματος αλλά και του εγχώριου αντάρτικου πόλης. Τηλεφωνικές συνδιαλέξεις έχουν εδώ και καιρό στείλει «κόκκινο» μήνυμα για ενδεχόμενη επίθεση από Αλβανούς παραστρατιωτικούς «ουτσεκάδες», σενάριο που δεν διέψευσε ποτέ η αστυνομία.
 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου