Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Μήνυση στον Ναυπάκτου Ιερόθεο από τον Δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη.

http://syletpatr.blogspot.gr/2013/05/blog-post_13.html

Καταθέτει μήνυση στο Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος «ΜΟ.Φ.Η. ΙΩΑΝΝΟΥ ΞΥΚΗ - Γ. ΚΑΠΟΡΔΕΛΗ» 

Το Δικηγορικό Γραφείο του Νίκ. Ι. Αντωνιάδη και Συνεργατών απέστειλε Δελτίο Τύπου προς τα ΜΜΕ και ανακοινώνει επίσημα  μυνητήρια αναφορά κατά  του ιδρύματος «ΜΟ.Φ.Η.  Ι. ΞΥΚΗ - Γ. ΚΑΠΟΡΔΕΛΗ»

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Τ. ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ 
«ΜΟ.Φ.Η. Γ. ΚΑΠΟΡΔΕΛΗ – ΙΩΑΝ. ΞΥΚΗ»

Ως γνωστόν, με την από 26.4.2013 απάντησή μου στην αχαρακτήριστη «ανακοίνωση» του Ιδρύματος «ΜΟΡΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΠΟΡΔΕΛΗ – ΙΩΑΝΝΟΥ ΞΥΚΗ», προκάλεσα τον πρόεδρο αυτού, μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο Βλάχο, να ανακαλέσει πάραυτα τα όσα απαίτησα να ανακαλέσει προκειμένου να μην υποχρεωθώ να προσφύγω στην Δικαιοσύνη. Δεν το έπραξε. 

Μετά ταύτα γνωστοποιώ τόσο σε αυτόν όσο και στα λοιπά μέλη του διοικητικού συμβουλίου του εν λόγω Ιδρύματος, ότι ήδη αύριο το πρωί υποβάλλω μηνυτήρια αναφορά εναντίον τους για τις αξιόποινες πράξεις που αυτοί ετέλεσαν σε βάρος μου, θα ασκήσω δε επιπλέον και αγωγή αποζημίωσης, το όποιο δε χρηματικό ποσό επιδικάσει το Δικαστήριο θα διαθέσω για την επιβίωση των μοναχών της πρώην Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως Σωτήρος Ναυπάκτου, η οποία, ευελπιστώ, και με την ταπεινή νομική συνδρομή μου, σύντομα να αναστηθεί (για να συμβαδίσω με το πνεύμα των ημερών), όπως απαιτεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ναυπακτίων.

Αθήνα, 7 Μαΐου 2013


Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου