Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Αντάμωμα Νεολαίας - Κατασκηνωση Μεταμόρφωση Ναυπακτου ΠΑΣΧΑ 2013

http://syletpatr.blogspot.gr/2013/05/2013.html

 Αντάμωμα Νεολαίας

Κατασκήνωση

Μεταμόρφωση

ΠΑΣΧΑ 2013

Μέρος Πρώτο [Φωτορεπορτάζ]

Γράφει και επιμελείται ο Γιάννης Ν. Πορφύρης



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το κατασκηνωτικό Αντάμωμα Νεολαίας, σήμερα Σάββατο, 11η Μαΐου 2013, στην κατασκήνωση “Μεταμόρφωση”, στα Κωστέϊκα, στο μετόχι της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου.
Θυμίζουμε, ότι  το κτήμα αυτό δωρήθηκε από το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας Γαβρολίμνης, στη Μονή, για να λειτουργούν Κατασκηνώσεις.
Παρόντες, σήμερα, πλήθος νιάτα της περιοχής, παιδιά, έφηβοι, νεολαίοι. Παρόντες και φοιτητές και στελέχη, άνδρες και γυναίκες, ενεργοί πολίτες, εθελοντές στο κοινωνικό έργο της Αδελφότητας των Μοναχών, που όλοι μαζί επιμένουν για πολλά χρόνια να στηρίζουν το ζωντανό και πρωτότυπο αυτό Ιεραποστολικό έργο, δίπλα στο παιδί, στον νεολαίο, στην οικογένεια, στην τοπική κοινωνία.

 Συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους διοργανωτές και συγκεκριμένα στον Αρχιμ. κ. Νεκτάριο Γκολιόπουλο, στα πολυμελή συνεργεία διακονίας, στις κυρίες της κουζίνας, στους υπεύθυνους στο ψήσιμο των εδεσμάτων.
Διακρίναμε ακούραστους, τους παλιούς ομαδάρχες & ομαδάρχισσες της κατασκήνωσης και  κάποιους  μοναχούς μας με την μεγάλη παιδική καρδιά τους. Παρόντες στην πανηγυρική ατμόσφαιρα και αρκετοί γονείς και φίλοι μέλη των φίλων της Μονής και της ομάδας των πολιτών της Ναυπάκτου.




 Μια ολόκληρη Κατασκηνωτική ημέρα, σε πασχαλινή ατμόσφαιρα.
Πρώτη δουλειά των κατασκηνωτών, τι άλλο; Φυσικά το να οργανώσουν το ημερήσιο πρόγραμμά τους! Χωρίστηκαν σε ομάδες, και όρισαν  όλες τις λεπτομέρειες!
Φυσικά εναρμόνισαν το διασκεδαστικό τους πρόγραμμα με το πρόγραμμα φαγητού και ανάπαυσης, με τον αρχηγό! Γλυκύτατος και προσηνής ο αρχηγός, αλλά και αυστηρός.




Τα υπόλοιπα δείτε τα στο φωτορεπορτάζ!!! Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις! Χαρείτε, τα δροσερά νιάτα της Ναυπακτίας, πως διασκεδάζουν και χαίρονται με οικογενειακή ατμόσφαιρα και απλή άδολη αγάπη!
Χαρείτε τα σε αγώνα ποδοσφαίρου, σε αγώνα  βόλεϊ, σε αγώνες πινγκ πονγκ, σε αγώνες μπάσκετ, ακόμα και σε ποδοσφαιράκι!!!

Στο άλλο μέρος στο βίντεο ρεπορτάζ, θα δείτε και δυο σπάνια ομαδικά ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!! Τις φουσκο-δρομίες και τις «νερο-κουβαλοδρομίες» !!! Απίθανη εμπειρία σε πραγματική εκτέλεση!!! 
Χαρείτε σήμερα και το ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ  με το κέφι, τα πειράγματα, τα τραγούδια και τους χορούς των νέων!
Όσα λείπουν θα τα δείτε στο Β! μέρος!

Τέλος θα δείτε και φωτογραφίες από το κλείσιμο του ανταμώματος, με την ευλογία του Γέροντα Αρχιμ. κ. Σπυρίδωνα Λογοθέτη, και ιδρυτή της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως, αλλά και ιδρυτή των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως Ναυπάκτου, εδώ και 50 έτη.







Απολαύστε  τα σημερινά φωτογραφικά πλάνα !!!
(θα ακολουθήσουν και video μόλις ετοιμαστούν)






















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου